Cariera

#psiholog #cariera #expert acasa.ro #Cristina Andreea Dumitras

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras

Sunt  psiholog, economist, specialist in  domeniul resurselor umane. Pentru a face performanta intr-o astfel de meserie este nevoie de obiectivitate si rabdare. Un HR-ist bun stie ca, inainte de a vorbi, trebuie sa asculte.
 

In prezent, impreuna cu echipa Clarismart Consulting, doresc sa raspund partenerilor nostri la intrebarea ‘’De ce anumite companii reusesc saltul de la bun la excelent, iar altele nu?". Consideram ca persoanele care cladesc companii excelente inteleg ca aspectul esential al evolutiei pentru orice companie este un lucru care se afla mai presus de orice altceva: abilitatea de a aduce si de a pastra suficienti oameni potriviti.
 

Ne adresam atat companiilor, cat si persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca, carora le oferim consiliere pentru a reusi pe piata fortei de munca. Medierea, informarea si consilierea in domeniul resurselor umane reprezinta obiectivul pe care dorim sa-l indeplinim.

Crezul nostru impartaseste faptul ca "Sa formezi o echipa este doar inceputul, sa ramai impreuna este progresul, sa lucrezi impreuna este succesul" (Henry David Thoreau).

Date de contact:

Cristina-Andreea Dumitras
Telefon:
0730.643.789
E-mail: office@clarismart.ro
Web: clarismart.ro
Facebook: Clarismart - Recrutare si selectie personal

Articole scrise de Cristina Andreea Dumitras

  •  
  •  
Andreea Cristina Dumitras