Astrologie

#astrologie Taur #taur #horoscop #astrologie

Maria Sarbu, astrolog: Cum iubeste barbatul Taur?

Maria Sarbu, astrolog: Cum iubeste barbatul Taur?

Barbatul Taur este pragmatic si curtenitor, posesiv si cu simtul apartenentei foarte dezvoltat. Iubeste luxul si ceea de a dobandit pana la prezent, tinzand mereu sa acumuleze si sa aibe, atat material cat si emotional.

Isi marcheaza bine teritoriul si atunci cand nu stie sa isi arate sentimentele iti va cumpara un cadou frumos, pe masura sentimentelor lui.
Are nevoie de tine sa fii profunda si pasionala pentru ca el este stabil si nu ii plac schimbarile, iar obisnuinta il tine bine ancorat in relatia voastra. 
Il intereseaza confortul si calitatea si va cauta sa iti ofere ce este mai frumos si mai luxos, construind impreuna confortul in doi.

Este usor de ranit pentru ca are o sensibilitate aparte, fiind prin definitie un delicat, iar odata ranit, greu reuseste sa treaca peste traume fara sa protesteze puternic.

El este generos si invaziv si tot asa asteapta si de la tine sa fii, ferma si persuasiva, impreuna sa va construiti imperiul vostru material si sentimental.

Desi nu este un emotiv, simte cand lucrurile sunt asa cum isi doreste sau nu; si isi va cauta alte solutii imediate, pentru ca mai mult ca orice este un pragmatic.

Cel mai bine definit este ca sensibilitate, nici in comunicare, nici ca afectuozitate.

In casa are nevoie de stralucire si putere, acolo se simte inocent si este cu siguranta intr-o fina reprezentare a tiparului vazut la tatal lui.
Ii place sa faca lucruri pentru tine si daca nu-i spui ce anume iti place, atunci el se va simti inutil sau exclus din gratiile tale.

Nu se desparte usor, dar daca o va face o face pentru tot restul vietii. Daca iti doresti sa ramaneti impreuna, atunci ai nevoie sa ii intretii respectul si sa fii mereu eleganta, calda si zambitoare. Iar el va fi devotat, fin si va lupta pentru familia lui.

Daca doresti o astrograma sau sa te programezi la o sedinta la cabinetul astrologic, lasa-ne datele si vei fi contactat in cel mai scurt timp!

Sursa foto: pixabay.com

  •  
  •  
Expert Acasa.ro Maria sarbu astrolog