Astrologie

#astrologie toamna 2018 #astrologie #previziuni toamna 2018 #toamna 2018

Expertul Acasa.ro, astrolog Andreea Dinca: Previziunile toamnei 2018. Iata ce le rezerva astrele zodiilor

Toamna 2018 aduce multe obstacole si piedici pentru unii nativi! Cert este ca toate zodiile vor avea parte de schimbari!

Berbec

In aceasta toamna au loc foarte multe evenimente speciale in familia ta. Poate o nunta sau aparitia pe lume a unui copil. Sectorul dragostei va trece prin multe provocari. Unii Berbeci vor incheia relatiile, in timp ce altii iti pot gasi jumatatea. Pentru o viata sentimentala fericita trebuie sa invatati sa il ascultati pe partener si sa il acceptati asa cum este. Comunicarea deschisa cu persoana draga va ajuta sa armonizati relatia. Sectorul financiar este favorizat in septembrie si octombrie, mai multa grija cu cheltuielile incepand din noiembrie. Veti primi bani de la o persoana apropiata. Semnati contracte importante, multe oportunitati si sanse de dezvoltare a afacerilor.

Taur

Este important sa va inarmati cu multa rabdare si incredere in aceasta toamna, deoarece lucrurile nu vor evolua atat de rapid pe cat sperati. Multe obstacole si piedici in calea voastra, dar sunt menite sa va intareasca, sa va transforme in cea mai buna varianta a voastra. Aveti mai multa incredere in cei dragi, vor fi aproape in cele mai tensionate momente. Aveti parte de intalniri cu persoane din trecut, situatii neasteptate si oportunitati atractive. Aspectele sunt favorabile in plan profesional, posibilitatea sa incepeti o noua colaborare foarte avantajoasa. Multi Tauri isi pot schimba domiciliul. Perioada buna pentru examene.

Gemeni

Aveti foarte multe planuri, strategii pe care le veti implementa rand pe rand. Viata sociala este foarte activa in aceasta toamna. Legati multe prietenii si capatati notorietate in domeniul in care activati. Veti primi sfaturi importante de la persoane influente pe care le veti cunoste in urma participarii la un eveniment. Toamna aceasta incercati sa stati departe de certuri, conflicte puternice sau procese in instanta. In prima parte a toamnei va veti asuma multe responsabilitati si angajamente la serviciu. Viata de cuplu trece prin momente de criza. Problemele din mariaj se cer rezolvate, acordati mai mult timp partenerului. Scurte perioade de melancolie.

Rac

Sunteti focusati pe cresterea veniturilor. Este o perioada favorabila pentru a incepe proiecte noi, care sa va aduca recunoasterea celorlalti si venituri suplimentare. Mentinerea unei atitudini pozitive alaturi de munca multa, rabdare, perseverenta, ambitie va conduce 100% catre succes. Daca esti un nativ Rac singur, vei cunoaste o persoana de care te poti indragosti foarte repede. Cei care se afla intr-o relatie au parte de multe momente romantice. Daca doriti sa faceti investitii in casa fiti foarte atenti la ce anume cumparati, verificati produsele, garantiile etc. O femeie are un rol important in viata voastra, aduce multe schimbari.

Leu

Va preocupati mai mult decat de obicei de felul in care aratati. Multi Lei pot incepe diete, exercitii la sala de sport sau diverse tratamente de infrumusetare. Eventul, multi vor investi in schimbarea garderobei. Aveti parte de multe oportunitati in viata profesionala. Va calculati fiecare pas in drumul spre obiectivele voastre. Cei care au copii iti vor petrece mai mult timp cu acestia, va imbunatatiti relatia parinte-copil. Va veti gandi destul de mult sa va mutati in alt oras, tara sau alta casa mai mare. Experimentati usoare pierderi financiare, momente de neliniste sau melancolie, singuratate. Aparitia unor calatorii neasteptate.

Fecioara

Aveti de luat multe decizii importante care va pot schimba viata. Multe Fecioare pot participa la cursuri, seminarii unde vor dobandi noi abilitati. in aceste trei luni, va ocupati foarte mult de locuinta voastra. Multa energie este directionata catre casa, posibile renavari, schimbari, imbunatatiri. Participati la evenimente unde se vor isca discutii in contradictoriu, cel mai bine este sa va vedeti de treaba voastra, nu va bagati deoarece veti complica si mai tare lucrurile. Sunteti nerabdatoari sa aveti rezultate la locul de munca, putina rabdare, acestea nu vor intarzia sa apara. Experiente placute in dragoste.

Balanta

Toamna aceasta este pentru Balante una plina de momente romantice. Aveti parte de clipe pline de pasiune si tandrete. Daca nu sunteti intr-o relatie, asteptati-va sa intalniti o persoana care sa va atraga foarte mult. Nu sunt recomandate discutiile sau intalnirile legate de o mostenire sau bani pe care trebuie sa ii primiti. Reusiti sa rezolvati multe probleme si sa aflati informatii care sa va ajute in obtinerea unor bunuri materiale. La tot pasul veti fi insotiti de imprevizibil, astfel oricat de sigura poate parea o situatie, asteptati-va la orice. Aspecte financiare favorabile, daca depuneti efort si va tineti de planuri.

Scorpion

Rasturnarile de situatie se tin scai de voi, experimentati situatii neasteptate. Trebuie sa acordati o atentie mai mare planurilor voastre, deoarece aveti persoane in jurul vostru care va pot pune mici obstacole. O suma mare de bani este cheltuita pentru un imobil sau altceva valoros. Nu sunt iesite din calcul investitiile intr-o afacere. Comunicarea joaca un rol important in relatiile cu ceilalti. Sunteti inclinati catre flirt, jocuri ale seductiei, aventuri. Unii dintre voi se pot gandi sa se mute cu persoana iubita sau sa treaca relatia la un alt nivel. Experimentati scurte perioade de stres. Este necesar sa va odihniti si sa aveti un stil de viata cat mai sanatos.

Sagetator

Energia Sagetatorilor este directionata in primul rand catre familie. Aveti mici conflicte si neintelegeri care va aduc neliniste sau nemultumire. Incercati sa vedeti partile bune si sa invatati anumite lectii care vi se repeta. Sunteti norocosi, mai ales ca Jupiter, Marele Benefic, guvernatorul vostru, ajunge la el in domiciliu. Ultima luna din toamna este despre voi, se rezolva multe probleme si aveti parte de surprize extraordinare. Sectorul financiar trece prin urcusuri si coborasuri, primiti bani dar veti cheltui destul de mult. Atractie fizica irezistibila catre o persoana din anturaj. Legaturi romantice pline de mister.

Capricorn

Aveti o toamna aglomerata. Munciti foarte mult, insa recompensele vor fi pe masura, plus castiguri neasteptate. Asteaptati-va la tot felul de incurcaturi, insa veti reusi sa iesiti bine de fiecare data. Trebuie sa aveti o atitudine optimista si multa incredere in propriile forte. Veti lua decizii care vor avea impact asupra celorlalti. Sunteti dispusi sa faceti mici compromisuri pentru a reusi sa va atingeti obiectivele. Familia va poate aduce reprosuri, munciti foarte mult si petreceti foarte putin timp impreuna. Unele rude au nevoie de ajutor si pot apela pentru sfaturi sau niste bani. Este important sa va dezvoltati creativitatea.

Varsator

In aceasta toamna, Varsatorii au parte de multe calatorii, fie pentru relaxare, fie in interes de afaceri. Primiti propuneri tentante de a va muta in afara granitelor tarii. Reusiti sa ajungeti la o intelegere cu cineva din familie cu care ati avut un conflict. Aveti parte de momente remarcabile alaturi de prieteni, distractie si voie buna. Dragostea este marcata de instabilitate pentru o perioada scurta, trebuie sa faceti niste alegeri, schimbari in relatie. Evitati partenerii gelosi sau posesivi. Trebuie sa gasiti echilibru intre viata personala si viata profesionala. Profesional aveti parte de reusite, va puteti astepta la avansare.

Pesti

Este o perioada in care trebuie sa faceti putina curatenie in viata voastra. Eliminati tot ce va este daunator si va impiedica sa evoluati. Ganditi-va la dorintele voastre, la visurile pe care le aveti si nu renuntati la prima piedica care apare. invatati din orice esec. Veti primi bani din mai multe surse. Unii vor reusi sa stranga sume importante dar sunt si acei Pesti care vor cheltui fara masura. Administrasi-va cu atentie finantele. Sunt multe momente in care va veti pierde rabdarea cu partenerul de cuplu. Vrea foarte multe si nu ofera nimic in schimb. Vorbeste deschis cu persoana iubita despre ceea ce te deranjeaza. Toamna vine cu noroc daca stiti sa profitati de unele oportunitati.

Sursa foto: unsplash.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Andreea Dinca

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea