Astrologie

#iulie zodii #zodii iulie #horoscop #astrologie

Expertul Acasa.ro Maria Sarbu, astrolog: Ce zodii isi gasesc calea in aceasta vara

Expertul Acasa.ro Maria Sarbu, astrolog: Ce zodii isi gasesc calea in aceasta vara

Suntem intr-o cautare aproape continua, in fiecare zi, luna sau an, fiecare cautam cate ceva: o mare iubire, un business perfect, o viata fericita, un loc doar al nostru, un confort crescut, o familie implinita, o cale spirituala sau o viata mai buna. Dar fiecare isi are calea lui, menirea lui, bucuriile lui si incercarile lui.
 
Luna Iulie este una magica, precum soarele care incalzeste dar si arde, luna lui Cuptor este una care te poate incalzi sau te poate consuma.

Calea si menirea ta sunt atat de importante pentru a te implini si a-ti trai setimentul de fericire. Dar hai sa vedem pentru fiecare zodie in parte ce spun astrele despre calea de urmat, de gasit, de ghidaj.

Berbecul isi are lectii prin care viata il indruma, el are nevoie sa isi gaseasca singur calea, ba chiar mai mult, sa isi gaseasca locul si sa isi motiveze familia, sa isi vindece karma de neam. Calea lui este familia intemeiata si familia mamei.

Taurul isi gaseste drumul prin raportul lui cu fratii. Este acel pion pragmatic al horoscopului care isi gaseste locul dupa multe experiente si calatorii, chiar daca uneori prefera sa creada ca si-a gasit calea o data cu acel confort in care se afla. De fapt calea lui vine prin intelegerea cu fratii, prin comunicare si flexibilitatea gandirii.
 
Gemenii sunt curiosi de fel, ei cauta raspunsuri neincetat, insa pentru a-si gasi calea ei au nevoie de pragmatism si perseverenta, de a cobori cu picioarele pe pamant si de a se implini concret. Calea lor este averea.
 
Racul este cel care sta pe cale, nici nu o cauta, nici nu o gaseste ci doar traieste fiecare regret ca a pierduto. Pentru a-si gasi calea el are nevoie sa fie conectat cu sine, sa fie prezent.
 
Leul pierde din vedere cele ascunse in forul interior. Obisnuit sa straluceasca si sa fie primul, uneori Leul isi ingroapa in suflet tot felul de temeri, frici, indoieli, suparari. Calea lui este pacea interioara si sinceritatea fata de sine.
 
Fecioara in perfectionismul ei desi o poate gasi, ea vrea si mai clar si mai limpede si mai sigur si mai pe inteles. De aceea se poate indeparta de calea ei prin necredinta. 
 
Balanta isi implineste calea prin profesie. Atunci cand nu este multumita de cariera aleasa, sau atunci cand nu are un job, Balanta se indeparteaza de drumul ei. Este o fire sociabila si calea ei este socializarea, societatea, marea familie sociala si familia tatalui.
 
Scorpionul isi gaseste calea prin credinta si prin dobandirea increderii si a bucuriei. El este un cautator de cale si permanent isi renaste personalitatea tot cautand un drum care sa simta ca este cel ales. Calea lui este calatoria fericita a sufletului, implinirea afectiva.
 
Sagetatorul este un rasfatat al sortii, el isi gaseste calea gasind originea familiei lui si ducand mai departe mostenirea, atat financiara cat si genetica. Dar pana isi va gasi calea el va traversa perioade de depresie.
 

Capricornul este probabil cel mai departe de calea lui, poate din rigiditatea, incapatanare sau pragmatism exagerat. Adesea viata ii da lectii tocmai pentru a-l aduce inapoi. Calea lui este familia partenerului/ei si cuplul pe care si-l intemeiaza. Daca nu este fericit in viata lui in doi, atunci nici calea nu este aceea. Parintii persoanei iubite au un rol pe calea lui si atunci cand relatia cu ei este una benefica atunci si el este pe drumul bun.

Varsatorul un descoperitor, un luptator pe cale, el isi va gasi drumul prin munca, prin ceea ce face zi de zi cu drag in viata lui si mai ales munca in domenii afective. Calea lui este responsabilitatea.

Pestii se sacrifica si in drumul lor sunt importanti copiii, aceasta este calea lor.

Daca doresti o astrograma sau sa te programezi la o sedinta la cabinetul astrologic, lasa-ne datele si vei fi contactat in cel mai scurt timp!

  •  
  •  
Expert Acasa.ro Maria sarbu astrolog