Astrologie

#expert acasa.ro #astrolog #astrologie

Expertul Acasa.ro Maria Sarbu, astrolog

In calitate de astrolog si cu o experienta de mai bine de 10 ani in aceasta profesie am cautat sa vin cu raspunsuri si sustinere pozitiva pentru ca noi toti sa fim mai bine.

Adesea am auzit spunand pe cate cineva ca nu are noroc in dragoste, ca nu a iubit niciodata, ca nu a gasit iubirea sau ca nici nu stie ce este aceea. Adesea am auzit povesti dramatice si uneori am auzit povesti fericite. 

Ca si o linie generala este mai degraba subliniata nefericirea si cautarea iubirii decat gasirea ei. Iata de ce am ales sa scriu toate intr-o carte si sa vin in intampinarea vietii tale de cuplu. 


Am asternut in 500 pagini o carte despre iubirea vazuta prin ochii femeilor fiecarei zodii si imi doresc sa te ajute si sa te ghideze in gasirea fericirii pe care o doresti. Cartea se numeste “Cum sa ai o relatie plina de iubire Cuplurile zodiilor”.

  •  
  •  
  •   comentarii
Maria Sarbu

Vrei sa primesti pe e-mail articole de la acest expert?

Aboneaza-te

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.