Astrologie

#rosu #astrologie #auriu #taur #rac #galben #verde #culori zodii #culori libido #culori atractie sexuala

Expertul Acasa.ro, Elena Angelia, astrolog: Ce culoare il va face sa va doreasca?

Despre violet, mai exact decorul dormitorului cu aceasta culoare, s-a tot spus ca stimuleaza libidoul. Stiti insa care este culoarea care ii va inflacara mintea partenerului dumneavoastra, in functie de zodie?

Berbec

Barbatul Berbec este un luptator salbatic, care raspunde foarte prompt provocarilor erotice. Sa nu va mirati daca nu i se aprind ochii vazandu-va imbracata diafan, intr-un roz pal ori cu prea multa dantela si volanase. Nici o tinuta prea eleganta cu multe accesorii nu e tocmai pe gustul sau.

Daca vreti sa-l impresionati, imaginati-va ca sunteti o amazoana cu parul despletit, bratari metalice mari, cu buze rosii ca focul, unghii de un rosu electric si rosie in obraji. Ati ghicit: rosul e culoarea care inflacareaza mintea unui Berbec. Nu e nevoie sa fiti timida, nici macar rafinata, dar va cere sa fiti inventiva si curajoasa.

Taur

Zodie senzuala, dar si interesata de finante, Taurii sunt foarte receptivi la verde. Ca si Balanta, sunt guvernati de insasi zeita frumusetii, Venus, asadar simtul lor estetic este foarte bine aspectat. Taurul se numara printre printre putinii barbati care vor remarca daca azi ai fost la coafor, astfel incat timpul investit in imagine nu e pierdut (atentie te prefera printesa in dormitor, dar sportiva pe strada, deoarece posevitatea lui nu va accepta sa starnesti alti barbati).

Chiar daca iubeste verdele, nu inseamna ca trebuie sa cauti lenjerie sexy verde. E suficient sa creezi o oaza de pace, plina de plante minunate. Sentimentul de intimitate e cel declansator pentru voluptatea nativa a Taurului.

Gemenii

Ce culoare poate reda optimsmul, voiosia si jovialitatea Gemenilor mai bine decat galbenul? Este culoarea care rezoneaza cel mai bine cu firea acestui iubit "adolescentin", care adora sa experimenteze noi senzatii erotice.

Se va simti mereu atras de pijamale tale de culoare galbena, florile galbene presarate prin casa, iar cearsafurile de un satin aurit il vor urmari pana si in vis. Nu uita sa-i vorbesti, chiar si in cele mai intime momente, vocea ta e un real afrodisiac.

 

Rac

Nuantele marine si culoare perlei sunt cele care starnesc emotii puternice in nativii Rac. Racul este un amant desavarsit dupa ce isi depaseste timiditatea specifica, de aceea are nevoie de nuante linistitoare si de lumina difuza. Va aprecia cu siguranta o bijuterie fina argintie la baza gatului sau pe glezna ta supla.

Mangaierile, preludiul prelungit, miscarile line si senzuale sunt stimuli foarte importanti. Poate fi un pic conservator in ce priveste lenjeria. Nu i se par demodate rochiile lungi din satin sau matase, care se pot mula pe corpul tau.

Leu

Unul din cei mai pasionali amanti ai zodiacului, nativul Leu reactioneaza imeediat si favorabil la nuantele de auriu, portocaliu si galben stralucitor. Puteti purta orice culoare care va aminteste de intensitatea soarelui. Lumanarile aurii in dormitor, prinse intr-un sfesnic masiv, vor crea acel efect teatral/regal care ii place cel mai mult. Nu uitati de bijuteriile scumpe, pe care vi le-a daruit ! Lenjeria din dantela scumpa, apartinand unui brand de lux (nu va mirati, daca cunoaste firma) va impresiona cu siguranta.

Este un barbat elegant si va aprecia o femeie eleganta, stralucitoare, curtata de mai multi, dar care se pastreaza pentru el.

Fecioara

Pentru a ispiti un nativ Fecioara alegeti-va ca sursa de inspiratie: natura. Aruncati fardurile si rujurile sclipicioase, in nuante stridente. Uitati intr-un colt de sifonier hainele in culori pastel roz si bleu. Va sugerez sa va ganditi la anotimpul Fecioarei: inceputul toamnei. Cautati sa aduceti in garderoba dumneavoastra bogatia tonurilor de roscat, maroniu, ruginiu, auriu inchis etc.

Acesti nativi au o reala slabiciune pentru roscate reale sau vopsite. Fiti naturale, folositi un machiaj discret haine cuminti/office (un sarafan purtat cu ciorapi inchisi, pantofi cu siret, fara toc) si sigur veti avea succes.

Descopera preferintele estetice ale celorlalti nativi in articolul urmator.

Date contact:

Web:  astrointerpret.com

Facebook:  Astro-interpretcom

astrologyinterpret

E-mail: contact@astrointerpret.com
Telefon: 0744.821.777

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Elena Angheloiu