Astrologie

#zi de nastere astrologie #semnificatia numarului zilei de nastere #zi de nastere

Expertul Acasa.ro, astrolog Andreea Dinca: Semnificatia numarului zilei de nastere

Expertul Acasa.ro, astrolog Andreea Dinca: Semnificatia numarului zilei de nastere

Ziua in care te-ai nascut este o data foarte importanta in tabloul tau numerologic avand o influenta majora in viata ta. Fiecare cifra are semnificatia si vibratia proprie. Pe langa cifra destinului, cel mai important numar, numarul zilei de nastere aduce lamuriri suplimentare cu privire la destinul fiecaruia. Astfel, numarul zilei de nastere poate sa ajute la consolidarea cifrei destinului, intarind sau adaugand noi calitati, talente, fie sa impiedice sau sa ingreuneze manifestarea pozitiva a cifrei destinului. Daca cifra destinului si numarul zilei de nastere sunt identice sau sunt amandoua pare sau impare, ele se vor sprijini reciproc, combinatia fiind una avantajoasa. Daca numerele sunt diferite, unul par celalalt impar, personalitatea voastra va avea mai multe laturi, pot aparea anumite conflicte interioare.

Descopera care este semnificatia numarului de nastere!

NUMARUL 1 - Pentru cei nascuti in ziua 1, 10, 19, 28 a lunii

Cuvinte cheie: lideri, ambitiosi, hotarati, asociati

Persoanele care au numarul zilei de nastere 1 sunt foarte increzatoare in fortele proprii, originale, creative, optimiste, nascute pentru a conduce si pentru a atinge succesul. Energici, au o viata activa, sunt determinati, vointa extraordinara, plini de curaj si initiativa. De-a lungul vietii au parte de reusita si multe realizari personale.

NUMARUL 2 - Pentru cei nascuti in ziua 2, 11, 20, 29 a lunii

Cuvinte cheie: cooperanti, inspirati, sensibili, vizionari

Acesti nativi sunt mereu in cautarea armoniei, foarte prietenosi si iubitori de oameni. Umanitari, sufletisti, se pun in slujba celorlalti fara a cere ceva in schimb. Inzestrati cu intuitie, firi artistice, gusturi rafinate, carismatici, visatori. Sunt romantici si fideli, au nevoie in permanenta de un partener, de asociere. Lucreaza foarte bine in echipa. Asocieri benefice.

NUMARUL 3 - Pentru cei nascuti in ziua 3, 12, 21, 30 a lunii

Cuvinte cheie: imaginativi, artisti, sociabili, creativi

Aceste persoane sunt foarte vesele, talentate, pline de vitalitate, optimiste si extraordinar de creative. Reusesc sa vada mereu partea plina a paharului. Spontani, inteligenti, priceputi si elocventi reusesc sa atinga succesul. Firea prietenoasa si bunadispozitia ii plaseaza in centrul evenimentelor, reusind sa se faca placuti de cei din jur.

NUMARUL 4 - Pentru cei nascuti in ziua 4, 13, 22, 31 a lunii

Cuvinte cheie: constiinciosi, profesionisti, plutocrati, creatori

Cei nascuti sunt influenta cifrei 4 sunt harnici, firi practice, cinstite si loiale. Nu sunt mari promotori ai schimbarilor, traditionalisti, au nevoie de stabilitate financiara, sa constuiasca ceva pe termen lung, realizari durabile. Buni conducatori, ambitiosi, disciplinati si perseverenti reusesc sa atinga impliniri importante de-a lungul vietii.

NUMARUL 5 - Pentru cei nascuti in ziua 5, 14, 23 a lunii

Cuvinte cheie: isteti, comunicativi, spontani

Sunt persoanele care iubesc sa calatoreasca, sa faca multe schimbari in viata lor si care au o nevoie imensa de libertate. Curiosi, flexibili si inclinati spre aventura se adapteaza cu usurinta in orice situatie, ii intereseaza tot ce este nou, stralucesc prin originalitate, inteligenta, abilitati oratorice. Firi pasionale si fermecatoare, adora provocarile.

NUMARUL 6 - Pentru cei nascuti in ziua 6, 15, 24 a lunii

Cuvinte cheie: familisti, loiali, prietenosi

Pentru acestia este importanta gasirea unui echilibrul emotional, iubesc profund, se dedica total familiei, sunt parteneri loiali, afectuosi, romantici si parinti buni, responsabili, protectori. Oameni de incredere, generosi, pasnici, echilibrati, isi doresc sa aiba o viata armonioasa. Inzestrati cu imaginatie bogata, simt estetic si inclinatii artistice.

NUMARUL 7 - Pentru cei nascuti in ziua 7, 16, 25 a lunii

Cuvinte cheie: intelepti, spirituali, intelectuali

Persoane misterioase, tacute, intuitive, uneori simt nevoia de singuratate, se retrag pentru a-si pune ordine in ganduri si pentru a-si reface energia. Curiosi, detin capacitati intelectuale deosebite, inclinati catre studiu, cercetare, investigare. Personalitate puternica, fire analitica, nonconformisti, foarte atrasi de stiintele oculte si dezvoltare spirituala.

NUMARUL 8 - Pentru cei nascuti in ziua 8, 17, 26 a lunii

Cuvinte cheie: materialisti, manageri, afaceristi

Aceste persoane sunt competitive, dau dovada de forta si curaj, inteligente si indraznete, energice si ingeniose. Sunt foarte ambitiosi sa dobandeasca bani si putere si nu se dau inapoi in fata niciunui obstacol avand obiective bine conturate. Spirit disciplinat, tenace, buni organizatori, inzestrati cu o gandire revolutionara. Este necesar echilibru intre viata personala si profesionala.

NUMARUL 9 - Pentru cei nascuti in ziua 9, 18, 27 a lunii

Cuvinte cheie: idealisti, finalisti, organizatori

Persoanele care au numarul zilei de nastere 9 sunt implicate in proiecte umanitare fiind foarte altruisti, milosi, plini de compasiune pentru cei aflati in situatii nefavorabile. Generosi, sociabili, creativi, sensibili, firi calme si deschise, inteligenti, le place sa calatoreasca si sa descopere culturi noi. Atrasi de religie, spiritualitate, iubesc mult copiii. 

Sursa foto: cliffordgarstang.com

Daca doresti o astrograma sau sa te programezi la o sedinta la cabinetul astrologic, lasa-ne datele si vei fi contactat in cel mai scurt timp!
 

  •  
  •  
Andreea Dinca