Astrologie

# vocatia nativ # domeniu de activitate #zodii meserii #profesii zodii

Expertul Acasa.ro, astrolog Andreea Dinca: Ce profesie ti se potriveste in functie de zodie

Expertul Acasa.ro, astrolog Andreea Dinca: Ce profesie ti se potriveste in functie de zodie

Semnele zodiacale au trasaturi si caracteristici de personalitate proprii, fiecare in parte are anumite talente, abilitati, inclinare catre diverse domenii de activitate. Bineinteles, discutam din punctul de vedere al zodiei in general, pentru o analiza detaliata a fiecaruia in parte este necesara o astrograma natala prin care se poate afla vocatia nativului si directia care ii va oferi implinire si satisfactie. O mare parte din oameni aleg sa lucreze in domenii bine platite, chiar daca nu profeseaza cu inima deschisa aceea meserie. Este foarte important sa-ti alegi profesia in primul rand in functie de ce iti place sa faci si ce-ti aduce bucurie in suflet. Descopera mai jos care sunt meseriile potrivite in functie de zodie!

"Sa-ti placa lucrul pe care il faci. Sa-ti iubesti meseria. Sa pui o parte din sufletul tau in munca. Sa nu faci nimic din datorie, numai ca trebuie sa faci. Numai atunci munca te uzeaza si te schimba in masina de muncit. Daca pui suflet, e altceva" - citat din Ion Agarbiceanu. 

Berbec

Foarte activ, puternic si hotarat este un conducator innascut, dovedind curaj, ambitie si entuziasm in tot ceea ce intreprinde, ii plac provocarile si nu se da batut foarte usor. Are un stil de viata dinamic, echipa pe care o conduce trebuie sa faca fata incercarilor la care este supusa. Nu-si pierde timpul cu detalii, incapatatat si impulsiv ii este greu sa coopereze si sa negocieze. Spirit puternic de competitie, fara lupta viata e plictisitoare!

Profesii potrivite pentru Berbec: soldat, politist, pompier, instructor sportiv, administrator, politician, medic chirurg, medic stomatolog, ghid turistic, jurnalist, frizer, bodyguard, manager, mecanic, constructor.

Taur

Pune mare pret pe stabilitate, astfel are un impuls puternic de a-si crea siguranta materiala. Loial, cinstit, munceste din greu, rabdator, metodic, planuieste si organizeaza astfel proiectele sunt terminate in timpul alocat. Fire artistica, creativitatea sa nu cunoaste limite, isi doreste sa cladeasca ceva solid si durabil. Practic si realist, este o persoana de incredere care lucreaza bine in echipa in ciuda faptului ca uneori este incapatanata.

Profesii potrivite pentru Taur: agricultor, gradinar, contabil, economist, bucatar, bancher, arhitect, cantaret, pictor, artist, constructor, expert financiar, creator de moda, decorator interior, inginer, investitor, bijutier, stilist.

Gemeni

Extrem de curios, sociabil, adaptabil si versatil este predispus sa-si schimbe cariera de mai multe ori in viata sau chiar sa aiba doua slujbe in acelasi timp. Are nevoie de libertate de miscare nu poate sta prea mult timp inchis intr-un birou. Abilitatile de comunicare dezvoltate, fermecator si imprevizibil detine multe talente, cunostinte, idei. Se plictiseste repede si renunta usor cand lucrurile se impotmolesc.

Profesii potrivite pentru Gemeni: scriitor, profesor, postas, librar, editor, agent de vanzari, negociator, sofer, ghid turistic, jurnalist, consultant, actor, secretar, prezentator tv, agent de relatii publice, impresar, operator call center, avocat, specialist it.

Rac

Racul isi asuma sarcini si responsabilitati, la birou simte nevoia sa creeze o atmosfera calda, asemanatore unui camin unde toata lumea se ajuta si se intelege bine. Ii place sa protejeze si sa aiba grija de ceilalti, se pricepe sa dea sfaturi si sa-si foloseasca imaginatia pentru a-si usura munca si pentru a realiza lucruri interesante. Lucrul in echipa nu il deranjeaza insa trebuie sa aiba grija deoarece este extrem de sensibil la starile emotionale ale celor din jur.

Profesii potrivite pentru Rac: agent imobiliar, pediatru, infiermier, asistent medical, asistent social, marinar, primar, arheolog, nutritionist, baby sitter, educator, decorator interior, brutar, ospatar, proprietar restaurant, oceanograf, afaceri cu lichide.

Leu

Personalitatea fermecatoare si caracterul puternic il ajuta sa fie indragit de catre echipa pe care o conduce cu maiestrie catre succes. Lider innascut, poseda excelente aptitudini organizatorice, foarte creativ, ii motiveaza si inspira pe ceilalti, facandu-i sa aiba incredere in ei. Carismatic si optimist, lucreaza cu entuziasm, isi doreste sa se afirme si are nevoie de recunoastere sociala, uneori mandru si arogant, vrea sa-si impresioneze apropiatii cu talentele si abilitatile sale.

Profesii potrivite pentru Leu: cardiolog, functii de conducere, sportiv, bijutier, prezentator tv, scenarist, actor, organizator spectacole, manechin, creator de moda, make-up artist, dansator, cantaret, consilier de imagine, pediatru, invatator, antreprenor, politician, avocat.

Fecioara

Perfectiune este cuvantul care o defineste, simtul corectitudinii si al ordinii este foarte dezvoltat. Poseda o capacitate extraordinara de a prelucra informatiile, atenta la detalii, meticuloasa este cel mai eficient angajat dintre toate zodiile. Minte rationala si analitica, pretuieste siguranta si rar isi asuma riscuri inutile. Are un talent innascut de a-i invata pe ceilalti, de a-si impartasi cunostintele. Avand standard inalte este exigenta si critica.

Profesii potrivite pentru Fecioara: farmacist, asistent medical, medic, profesor matematica, specialist in statistica, bibliotecar, arhivar, contabil, medic veterinar, nutritionist, invatator, programator, inginer, horticultor, personal de ingrijire, mecanic, comerciant, evaluator.

Balanta

Diplomata, sociabila, carismatica, detine capacitatea de a ramane impartiala, se gandeste bine inainte de a lua o hotarare pentru a fi sigura ca este cea corecta, justa. Plina de entuziasm ii place sa lucreze in echipa, sa cunoasca persoane noi, interactiunea cu ceilalti o ajuta sa se dezvolte. Detine talente artistice, realizeaza cu calm si blandete tot ce-si propune. Nu-si exprima parerile negative doar de dragul de a mentine armonia.

Profesii potrivite pentru Balanta: pictor, compozitor, acrobat, actor, muzician, stilist, designer vestimentar, negociator, ambasador, consilier, avocat, mediator, judecator, psiholog, organizator evenimente, notar, terapeut, asistent, medic plastician, coregraf, manechin, vanzator.

Scorpion

Caracterizat prin rabdare, perseverenta, ambitie, sete de putere aceasta zodie are o nevoie imensa de a detine controlul asupra celorlalti. Muncitor, foarte discret, reuseste prin hotararea si energia extraordinara acolo unde altii esueaza. Vointa puternica il face sa astepte momentul potrivit pentru a actiona. Nu are incredere, este suspicios, intuitiv, isi citeste cu usurinta colegii de munca si uneori foloseste acest avantaj pentru a-i manipula.

Profesii potrivite pentru Scorpion: medic chirurg/ ginecolog/legist, farmacist, detectiv, spion, cercetator, avocat, astrolog, psiholog, investitor, bancher, scafandru, magician, criminalist, afaceri in domeniul legat de moarte (pompe funebre, cimitir, morga), om de stiinta, politician.

Sagetator

Fire extrem de optimista si dinamica tinde sa iti stabileasca un scop si apoi sa tinteasca spre el, asemeni arcasului. Ii place sa descopere oameni si locuri noi, alege meserii care sa-i ofere posibilitatea de a explora necunoscutul. Energic, indraznet si curajos cauta aventuri si experiente noi. Inspira si motiveza pe ceilalti prin atitudinea sa pozitiva asupra vietii, este un bun profesor. Uneori evita responsabilitatile si poate deveni extrem de increzut.

Profesii potrivite pentru Sagetator: profesor, dresor animale, translator, preot, functionar public, judecator, ghid turistic, scriitor, editor, bibliotecar, filozof, ambassador, diplomat, agent de turism, fermier, cercetator, sportiv, profesii legate de comert international, transporturi, specialist relatii publice.

Capricorn

Responsabil, organizat, ambitios, vointa extraordinar de puternica, minte ascutita, talente organizatorice. Muncitor avand capacitatea innascuta de a exercita autoritate, vrea sa fie util si este extrem de hotarat sa-si atinga telurile. Imaginea si recunoasterea sociala este foarte importanta, partea financiara il stimuleaza insa puterea este aceea care il motiveaza cu adevarat. Dependenta de munca poatre atrage probleme de sanatate sau in relatiile cu ceilalti.

Profesii potrivite pentru Capricorn: politician, bancher, miner, ceasornicar, administrator, alpinist, inginer, constructor, arheolog, numerolog, matematician, muncitor in uzina, dermatolog, arhivar, om de stiinta, cercetator, director, manager, bun conducator in orice domeniu, istoric, arhitect.

Varsator

Vizionar, prietenos si nonconformist, natura umanitara il determina sa fie preocupat de binele tuturor. Stie sa foloseasca inteligent cuvintele, inclinat spre logica si analiza, vine cu idei ingenioase, indraznete si controversate reusind sa capteze atentia. Inventiv, original, pasionat de tot ce este modern, de tehnologie, acest semn zodiacal este cunoscut pentru progresele stiintifice realizate. Poate deveni insistent, incercand sa impuna celorlati propriile idei.

Profesii potrivite pentru Varsator: aviator, specialist IT, asistent social, politician, astrolog, inventator, om de stiinta, musician, artist, antreprenor, agent de vanzator, savant, profesii ce tin de domenii precum - telecomunicatii, mecanica, automatica, informatica, electronica, transporturi, mass media, chimie, fizica, genetica.

Pesti

Firea artistica, creativa si imaginatia bogata sunt calitatile care il propun candidatul perfect in domeniul artelor. Se lasa ghidat de sentimente si de intuitie in munca pe care o intreprinde, aceasta fiind o caracteristica puternica a personalitatii sale. Plin de mila si compasiune fata de semeni se dedica ingrijirii celorlalti. Ii place sa interactioneze cu oameni, lucreaza bine in echipa. Colegii de munca pot profita de bunatatea sa, se lasa usor manipulat.

Profesii potrivite pentru Pesti: musician, compositor, poet, pictor, scriitor romane de dragoste, psihiatru, psiholog, preot, fotograf, naturist naturist, medic veterinar, zugrav, astrolog, kinetoterapeut, comerciant alcool si tutun, occultist, asistent social, paznic, marinar, magician, barman, asistent, gardian inchisoare, calugar.

Alegerea unei profesii poate sa devina o sarcina dificila, atunci cand nu stii ce iti doresti, nu ai incredere in tine sau nu esti constient de talentele tale. Prin intelegerea punctelor forte si a punctelor slabe, alegerea unei profesii care sa-ti aduca implinire va deveni mult mai usoara.

Sursa foto: brainstormuae.com

  •  
  •  
Andreea Dinca