Animalute

#elena carstea

Expertul Acasa.ro, Elena Carstea, sociolog

Expertul Acasa.ro, Elena Carstea, sociolog

Sunt absolventa a Facultatii de Filosofie-Sociologie si am un mic adapost de catei si pisici. Fiecare animalut a fost candva in situatie-limita, astfel a ajuns in atentia mea si fiecare are o poveste. Am o multime de idei despre adoptia animalelor fara stapan sau cum mai pot fi ele inca salvate si m-as bucura sa le pot oferi idei si celor care incearca sa-i ajute.

Sunt de parere ca un popor poate fi caracterizat si dupa animalele pe care le are. Atunci cand animalele sunt agresive, speriate, ele exprima ceea ce au primit: bataie, umilinta, frica. Ele seamana cu noi pentru ca ele ne copiaza, ele seamana cu acesti oameni, fiinte rationale.

Vreau impreuna cu voi sa invatam sa toleram, sa invatam sa intindem o mana, sa invatam sa ne ajutam reciproc, sa ne facem viata buna noua si fiintelor intalnite in drumul nostru.

Referitor la cateii nostri de langa bloc, din curtea de la serviciu, de la coltul magazinului, stiu ca nu-i vreti acolo, nici cei care ii iubiti, nici cei care nu-i iubiti. Asa ca nu suntem deloc divizati in iubitori de animale si ne iubitori de animale. Suntem toti impreuna si toti vrem acelasi lucru.

Date de contact:

Elena Carstea

E-mail: taratarini@yahoo.ro

Telefon: 0769036321

Articole scrise de Elena Carstea

  •  
  •  
Elena Carstea