Vacante & Calatorii

#Playa de Ses Illetes #clasamentul celor mai frumoase plaje din Europa #plaje Europa #Elafonissi

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu: Clasamentul celor mai frumoase plaje din Europa

Vara se apropie si odata cu ea si sezonul vacantelor, cand multi dintre noi se viseaza pe o plaja cu nisip alb si fin, scaldat de o mare cu ape cristaline, de culori ireale. Votul utilizatorilor tripadvisor.com a plasat in topul celor mai frumoase plaje din Europa din acest an ( 2016) Playa de Ses Illetes din Formentera, Spania. Cele mai apreciate plaje din Europa sunt…

1. Playa de Ses Illetes din insulita Formentera, arhipelagul Baleare, este apreciata de turistii amatori de soare si mare in special pentru claritatea Mediteranei si pentru nisipul fin. Formentera, cea mai mica insula din arhipelagul spaniol Baleare, se afla la doar 18 kilometri de Ibiza. Insula Formentera, care l-a incantat pe Jules Verne, nu are inca aeroport, singurul mod de a se ajunge aici fiind cu vaporasul din Ibiza.

*Perioada optima petru a merge in Forentera este din mai  in septembrie, inclusiv.

2. Elafonissi, din sud-vestul insulei Creta, cea mai mare insula din Grecia. Aflata la aproximativ 75 de kilometri de orasul Chania, plaja cu nisip alb si irizari de roz datorita milioanelor de cochilii de scoici ce stralucesc in soare este “abonata” la topuri de frumusete. Apa marii este limpede, turcoaz, calma, zona fiind catalogata drept un adevarat paradis.

*Cea mai buna perioada pentru a merge in Creta  este cea cuprinsa intre mai  si septembrie, inclusiv.

Descopera aici celelalte plaje din Europa pe care trebuie sa le vezi macar o data in viata!


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Carmen Neacsu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea