Vacante & Calatorii

#unde poti inota cu delfinii #inot cu delfinii

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu: Unde poti inota cu delfinii

Este o mare bucurie doar sa vezi delfinii insotindu-ti ambarcatiunea si “taind” impreuna cu ea valurile, dar cum ar fi sa inoti alaturi de ei? Inotul cu delfinii este o experienta de trait o data in viata, cel putin asa sustin toti cei care au avut norocul sa se bucure de compania celor mai iubite mamifere marine.

Asadar, iata cele mai apreciate destinatii unde, pe langa atractiile turistice clasice, poti sa inoti alaturi de delfini, sa ii atingi, sa te lasi dus de aripioarele lor.

Una dintre cele mai accesibile destinatii unde poti inota cu delfinii este Antalya, Turcia. O vizita la Dolphinland nu se reduce la simpla contemplare a spectacolului sustinut de delfini, balene şi foci. Indiferent de varsta, vizitatorii au posibilitatea de a inota cu delfinii, o activitate placuta si educativa in acelasi timp. Dolphinland este parte a complexului Aqualand Antalya, unde gasesti plaje, piscine si impresionante tobogane de apa. Aqualand Antalya se afla la nici 10 kilometri de orasul Antalya, capitala provinciei cu acelasi nume.

–Terapie cu delfini. Exista in Antalya un centru unde intalnirea cu delfinii depaseste stadiul de distractie, avand un caracter terapeutic pentru diferite afectiuni, pornind de la depresie la autism pana la epilepsie si atropia optica.

Descopera aici destinatiile din Portugalia, Malta, SUA, Thailanda, Mexic unde poti inota cu delfinii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Carmen Neacsu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea