Vacante & Calatorii

#vacanta Toscana #italia #toscana

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu: Cele mai frumoase locuri de vizitat in Toscana

Toscana primeste milioane de vizitatori in fiecare an, care vin aici din multe si diferite motive. Unii strabat mii de kilometri sa se bucure de arta si istorie, altii de mancarea gustoasa si de vinul bun al Toscanei. Multi cauta peisaje dosebite, cu dealuri molcome „stapanite” de lanuri nesfarsite grau, de plantatii de vii sau de maslini. Altii vor sa exploreze asezarile pitite intre vai sau cocotate pe creste, din care nu lipsesc nicicum castelele medievale, strazile inguste, pietele largi si nici povestile lor. Unii abia asteapta sa se bucure de marea si soarele Toscanei, sau sa se relaxeze la spa.

Dar toti cei care viziteaza Toscana vor sa testeze acea atmosfera speciala de pace, veselie si de bucuria de a trai care defineste aceasta regiune pitoreasca si oamenii ei.

Indiferent de ce anume te atrage intr-o calatorie, Toscana iti ofera ceva de care sa-ti aduci aminte. Pentru mine, Toscana inseamna  dealuri umbrite de chiparosi si “stapanite” de turnuri de castele vechi, campii cu“rulouri” de fan imprastiate haotic si sate cu case de piatra „adunate” unele in altele. inseamna istorie, muzica, peisaje si romantism cu apusuri calde care anunta o noua zi si mai frumoasa, cum doar in Toscana poate fi.

Am selectat cele mai frumoase si interesante orase si satuce din Toscana, regiune din centrul Italiei considerata una dintre cele mai atragatoare din Europa.



Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Carmen Neacsu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea