Stil

#colectie vestimentara #blana #dantela #matase #colectie toamna-iarna

GALERIE FOTO Expertul Acasa.ro, designerul Iulia Dima: Colectia toamna-iarna 2013-2014, "Russian Fairytale”, pentru toate siluetele

Sursa de inspiratie a colectiei toamna iarna 2013/2014 a fost fascinanta atmosfera a Rusiei. Mi-am dorit o colectie expresiva, contemporana, desi bogata in elemente retro, o colectie “vie”. Ca element central, am ales printurile supradimensionate si le-am aplicat pe tesaturi fine, pe dantela sau lana. Franjurile si blana dar si paietele sau bijuteriile aplicate pe haine confera un aer glam si sustin rafinamentul colectiei. Pentru ca m-am gandit la fiecare dintre voi, am creat o colectie pentru toate tipurile de silueta.

Suportul de tesaturi pe care sunt aplicate printurile supradimensionate si cele allover ofera multiple efecte stilistice si transpun colectia in contemporan pastrandu-i insa patina unei povesti parca demult stiute.

Asocierea printurilor cu diferite tesaturi din fibra fina precum dantela, matasea sau blana, dar si recurenta franjurilor, confera colectiei o anumita dinamica. Am folosit si tesaturi metalice cu aplicatii de paiete ce sustin eleganta si rafinamentul creatiilor.

Cromatica este centrata pe o paleta rece care sustine conceptul colectiei: verde smarald, albastru inchis, rose-uri, nude-uri. In plus, albul abundent aminteste de strazile inzapezite ale Sankt Petersburgului completand imaginea unei ierni autentice, luminoase si stralucitoare.

 

 

 

Creatiile pot fi achizitionate din:

Bucuresti: Galeria Designerilor Romani - Cocor Store

Constanta: Magazinul New Elle

Brasov: Magazinul Dia Vynne

Online: www.idelier.com si www.zega.ro

Iulia Dima

Fashion designer

iuliadima.com

facebook.com/IuliaDimaDesign

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Iulia_ Dima

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea