Stil

#ruj #blush #fard pleoape #machiaj blonde

Expertul Acasa.ro, make-up artist Anca Boros: Machiajul perfect pentru blonde

Esti blonda? Ai un ten de portelan sau esti bronzata? Daca iti faci griji in ceea ce priveste machiajul sau tocmai te-ai vopsit blonda si te simti neajutorata cand vine vorba despre machiaj, eu te voi ajuta sa arati fabulos.

Indiferent daca ai ochi verzi, albastri sau caprui, trebuie sa pui accent pe genele tale. Ai nevoie de volum. Ai nevoie de clasa.

Iti place rosul? Te incanta rujul rosu aprins? Foarte bine. Alege-l!

Iti place tusul? Ai ales inca o data foarte bine.

Blondele au nevoie de machiaj

Blondele au nevoie de culoare. Dar nu de atatea cat sa arate ca un pom de Craciun. Blondul nu e ca brunetul, care avantajeaza si fetele nemachiate.

Blondele au nevoie neaparat de un blush, un rimel si un ruj. Cu siguranta ai vazut femei machiate si nemachiate. La cine se vede cel mai tare diferenta? Iti spun eu: la blonde. Daca nu apeleaza la machiaj, blondele sunt palide. Nu vrei sa arati obosita, trista si neajutorata.

Sursa foto: indulgy.com

Ponturi pentru un machiaj reusit

1. Apeleaza intotdeauna la rimel, tus si gene false, daca vrei un efect glamour. Dar nu te machia cu albastru electric la ochi, nu folosi ruj rosu  fard roz in obraz. Regula: fara exagerari. Daca apelezi doar la la rimel si tus, poti folosi cu incredere rujul rosu.

2. Pe tine te prind foarte bine obrajii bronzati, iluminati. Asa ca nu uita de blush si iluminator!.

3. Fardurile, in caz ca apelezi la ele pentru un machiaj complet, variaza si in functie de culoarea ochilor si a tenului. Regula: nu iti face un smokey eyes simplu, negru... decat daca ti s-a cerut la o sedinta foto. E prea dur pentru blondul tau angelic. Poti, in schimb, sa apelezi la mov si roz. Albastru electric iti vine de minune daca ai ochii caprui/negri.

4. Alege fardurile in functie de nuanta blondului tau: daca este o nuanta calda sau rece. Astfel, pentru un blond caramel, auriu merg foarte bine nuantele calde, gen auriu, cupru, piersica. Pentru blondul platinat sau cu nuante de violet reci, alege albastru, verde, roz, mov

5. Rujurile care ti se potrivesc foarte bine sunt cele in nuante de roz, rosu, orange. Evita nuanta nude, te va face palida.

Date de contact:

Anca Boros

Make-up artist

Web: anca-make-up.ro
E-mail: anca.makeupartist@yahoo.com
Tel.: 0763.60.14.18

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Anca Boros blonda

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea