Stil

#machiaj #fond de ten #blush #machiaj satene

Expertul Acasa.ro, make-up artist Anca Boros: Machiajul ideal pentru satene

Parul saten este cel mai des intalnit si suporta machiaje atat puternice, cat si naturale. Trebuie sa ai grija la tendinta parului tau saten de a da un aspect cenusiu pielii, asa ca evita fondul de ten prea deschis si cu un aspect rozaliu. Afla in continuare si alte trucuri pentru a adapta perfect machiajul culorii parului tau.

Atunci cand ai parul saten deschis dispui de o paleta larga de culori pe care le poti aplica in machiajul tau. In functie de culoarea ochilor, poti opta pentru:

  • tonuri de maro (pentru un machiaj de zi), negru, bleumarin, albastru electric, verde, mov, pruna - pentru ochii caprui. Evita verdele deschis, lila, bleu si gri.
  • maro-ciocolata, nuantele de movĀ  vor scoate foarte bine in evidenta ochii verzi.
  • maro-ciocolata si movul intens pentru seara vor pune in lumina ochii albastri.

Obrajii ii poti pune in evidenta cu un blush roz deschis sau roz-auriu. Nu exagera insa cu prea multa culoare in obraji!

Buzele tale pot avea o culoare naturala sau din contra. Ti se potriveste foarte bine rozul zmeura.

Sursa foto: makeup.allwomenstalk.com

Daca ai parul saten inchis trebuie sa stii ca aceasta nuanta te va face sa pari mai palida decat esti de fapt. Ai nevoie de culoare pentru a estompa acest efect neplacut. Buzele tale completeaza intregul machiaj si vor arata extraordinar daca le rujezi cu rozaliu sau mov pruna.

Date de contact:

Anca Boros

Make-up artist

Web: anca-make-up.ro
E-mail: anca.makeupartist@yahoo.com
Tel.: 0763.60.14.18

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Anca Boros blonda

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea