Stil

#consultant stil #Fashion Buyer #expert acasa.ro

Expertul Acasa.ro, Laura Miu, consultant de stil

Expertul Acasa.ro, Laura Miu, consultant de stil

Am o vasta experienta in moda, amenajari de vitrine si magazine si ca buyer profesionist in fashion.

Cariera mea a debutat la un brand de pantofi italienesc, unde am invatat tot ce inseamna retail. Anii petrecuti la studii de perfectionare in Italia pe domeniul Visual Merchandiser m-au indrumat catre o pasiunea a mea: amenajari vitrine si magazine. Am deschis magazine de retail precum: Bata, Prenatal, Stop&Go, Babylino. 

Am absolvit cursurile Dalles Go de Stilism in Moda cu Ovidiu Buta si Irina Markovits, unde am finalizat cu succes proiecte in moda, shootinguri si editoriale. Am lucrat cu Ovidu Buta la proiectele sale: styling-ul unui department de PR, al unei institutii bancare, styling-ul unui show de prezentare a colectiilor de primavara – vara, editoriale de moda, iar lucrurile au mers de la sine in directia potrivita.

In functie de nevoile clientilor, compania Vitrina by Laura Miu ofera o gama larga de servicii:

Consultant de Stil: de la definirea stilului propriu si crearea garderobei in functie de personalitatea fiecaruia, cu recomandari particularizate legate de conformatia si proportiile siluetei, paleta cromatica cea mai potrivita, piese vestimentare si accesorii care ar trebui sa se regaseasca in garderoba clientului.

Personal Shopper: consiliere despre ce ar trebui sa imbraci la diferitele evenimente la care trebuie sa participi, in functie de ce ai in garderoba, eu merg impreuna cu clientul la cumparaturi sau poate achizitiona produsele online. Clientii sunt in permanenta la curent atat despre noile colectii, cat si despre tendintele si noutatile din lumea modei. Odata ajuns client fidel, iti poti suna personal shopper-ul la orice ora! In functie de bugetul clientului!

Amenajari de vitrine si magazine (Visual Merchandiser): vitrina magazinului este una din cele mai puternice si mai putin costisitoare forme de publicitate. Compania mea are o bogata experienta in transformarea unei banale vitrine intr-una care sa spuna o poveste. Si in acelasi timp, sa atingem obiectivele dorite: atragerea si transformarea trecatorilor in cumparatori, transformarea vizitatorilor in cumparatori, clientii sa se bucure de o experienta pozitiva stimuland astfel vizitele viitoare ale acestora.

Vitrina by Laura Miu ofera solutii pentru amenajarea oricarui tip de magazin: de la concept store-uri, magazine fashion (haine, incaltaminte, accesorii, bijuterii etc.), magazine pentru copii, pana la super si hypermarketuri. Iti vom propune idei de amenajari ale magazinelor personalizate in functie de specificul activitatii firmelor, de produse, de locatie si de buget.

Fashion Buyer: responsabilitatea principala a unui buyer este de a obtine produse de cea mai inalta calitate la cel mai mic cost. Acest lucru necesita, de obicei, activitati de cercetare, de scris cereri de oferte, propuneri sau cotatii, si evaluarea informatiilor primite. Merg la targuri in afara tarii, negociez contractele, caut informatii despre produse, bugete, verificare stocuri.

Date de contact:
Laura Miu

Tel.: 0726.688.390
Web: vitrinabylauramiu.ro
E-mail: vitrinabylauramiu@gmail.com
Facebook: VitrinabyLauraMiu

Articole scrise de Laura Miu

  •  
  •  
Laura Miu