Stil

#rochii nunta #rochie seara #rochii evenimente #rochii botez #rochii matase #rochie fulgi

Expertul Acasa.ro, Kiki Dumitrescu: S-a dat startul la petreceri! Tu esti pregatita?

Sezonul nuntilor si al botezurilor a inceput. Atat de aproape, incat ne mai desparte un singur weekend, urmand apoi un sir lung de zile ideale pentru momentele de vis din viata ta sau a celor apropiati. Statistic vorbind, sansele de a participa la cel putin o nunta si un botez in urmatoarele luni sunt foarte mari si cu siguranta te gandesti deja la tinutele pe care le vei purta la aceste evenimente.

 


Chiar daca nu esti inca hotarata cum vor arata combinatiile ideale, iti propun doua tinute care te vor inspira, iti vor da idei si te vor pregati de momentul in care va trebui sa rafinezi cautarea si sa stii, mai concret, ce vei purta la evenimentele din acest sezon.

1. Rochie lunga din matase, cu imprimeuri colorate si detalii din piele

Sub voalul lung, de matase cu imprimeuri se ascunde o rochie mulata nude, scurta, cu bretele din piele naturala. Transparenta usoara a voalului de deasupra creeaza un efect de mister imbinat cu libertate si relaxare, imposibil de ignorat. Vei arata senzational, fara efort, indiferent ca mergi la o petrecere de seara sau la un garden party in plina zi.

 

 

2. Alb, sau negru, dar cu fulgi

Aplicati pe o rochie cu o croiala curata, simpla, cu o lungime midi si forma conica, fulgii sunt o adevarata declaratie de stil si incredere.

O rochie alba cu fulgi este sofisticata, emana buna dispozitie si atitudine pozitiva, in timp ce o rochie neagra cu fulgi se remarca prin eleganta nemuritoare si rafinament.


 

Kiki Dumitrescu
designer vestimentar
Facebook:
kikidumitrescu.artwear
Web: kikidumitrescu.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Catalina Dumitrescu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea