Stil

#tinute albe #tinuta all white #aplicatii dantela

Expertul Acasa.ro, Kiki Dumitrescu - designer vestimentar: Tinutele albe ale unei dive

Desi vazuta uneori ca un personaj controversat, Marilyn Monroe este una dintre femeile remarcabile care au marcat istoria, cinematografia si moda. Din fotografiile in care a fost surprinsa de-a lungul carierei sale de model, actrita sau cantareata, Marilyn Monroe apare adesea in rochii albe. De altfel, una dintre cele mai populare fotografii din istoria cinematografiei este cu Marilyn Monroe in rochia alba, ridicata de un curent de aer, in filmul "The Seven Year Itch" (1955).


Cea mai cunoscuta blonda a lumii prefera sa poarte alb si isi pune in valoare frumusetea naturala, formele si pielea perfecta.

Iata cateva imagini cu tinutele albe ale divei, in care arata senzational, feminina, delicata, fara efort.

In 1999, Marilyn Monroe a fost clasata pe locul 6 intr-un top al celor mai importante actrite din toate timpurile de catre Institutul American de Film.



“The seven years itch” -1955


 

Sursa foto: Sam Shaw


 

 

Marilyn Monroe, cu Arthur Miller
 

 

 

Sursa foto: picchore.com

Foto: fanpop.com    

Sursa foto:fanpop.com

 

Some Like it Hot (1958), fotograf: Richard C. Miller   

 

Iata trei recomandari pentru a purta alb ca o diva, fara efort si fara griji!

1. Fii relaxata!

Chiar daca o tinuta alba este deosebita si necesita ceva mai multa atentie, asta nu inseamna ca trebuie sa stai stresata si agitata sa nu se intample vreun accident. Daca se intampla, se intampla! Vei ramane o aparitie care va atrage atentia si vei avea un subiect in plus de conversatie cu cei din jurul tau!
 

2. Poarta un ruj intens si zambeste!
 

O tinuta alba in totalitate trebuie accesorizata cu o atitudine indrazneata, iar un ruj roz sau rosu intens este ideal pentru a te pune in valoare ca o diva curajoasa si increzatoare. Contrastul puternic va scoate tinuta din zona "cuminte" si o va duce intr-o zona de eleganta si rafinament. Daca ai grija sa si zambesti mult, vei intoarce capetele si te vei face remarcata oriunde mergi.

 

3. Ai grija la accesorii!

 

Albul iti da impresia ca se potriveste cu orice, lucru care in mare parte este adevarat, insa ai grija sa nu strici echilibrul unei tinute all white cu piese masive sau care sa iasa complet din stilul relaxat si sic frantuzesc al rochiei albe. Alege accesorii sau detalii delicate, precum fulgii sau aplicatiile din dantela, care fac tinuta mai fermecatoare, cu un plus de delicatele si eleganta.
 

Kiki Dumitrescu
designer vestimentar
Facebook:
kikidumitrescu.artwear
Web: kikidumitrescu.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Catalina Dumitrescu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea