Stil

#genti #curele #marochinarie #genti maro-cognac #marochinarie maro-whiskey

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: “Merge cu orice”

Confession time: imi place cognacul, pentru ca se potriveste cu orice. Nu bautura, culoarea de piele. Vorbesc de maro-cognac, ii mai puteti spune maro-tabac sau maro-whiskey…

Desi este o nuanta care a tot castigat teren in ultimii 2 ani, nu toate femeile o considera basic sau clasica. Cunosc femei pentru care negrul nu poate fi inlocuit, asa cum stiu una pentru care “basic” inseamna piele aurie si alta pentru care “clasic” inseamna piele visinie.

“Bine,” ma veti intreba, “si totusi care e culoarea din marochinarie care se potriveste si asorteaza cu absolut orice?”

Randurile de mai sus ar trebui sa va confirme ca nu exista un “merge cu orice” universal valabil pentru intreaga populatie feminina. In plus, va asigur ca oricum nu negrul este “it”. Intr-adevar, e dragut sa avem o pereche fina de balerini negri, o geanta neagra incapatoare, o curea neagra… meh, prea par comune…

“Dar ce parere ai despre pielea verde-masliniu?”, ma intreaba cu trepidatie o cititoare.

Sa fiu sincera, nu conteaza ce parere am EU! Conteaza mult mai mult ca voi sa stiti clar ce culori, imprimeuri si texturi aveti in garderoba, cat de departe sunteti dispuse sa mergeti cu asortarea si combinarea lor cromatica, cat de creative sunteti… Cu alte cuvinte, este mai important sa depistati voi ce culori/ nuante de incaltaminte si genti se muleaza cel mai bine cu vestimentatia voastra. Eu va pot indruma in directia corecta, dar nu va voi impune gusturile si preferintele mele!

Efectiv, cele care au indoieli asupra creativitatii lor sau intra in panica doar la gandul unei gafe stilistice se vor baza intotdeauna pe negru si maro inchis, pentru ca “sunt clasice, merg cu orice”.


Pe acestea le-as scutura putin, cu blandete si cu drag si le-as povesti ca alegerile cele mai practice nu sunt si cele mai potrivite, ci doar la indemana si comode – la fel ca in viata si in dragoste. Stiti, nu-i asa?, ca sunt femei care aleg un barbat doar pentru ca le este mai simplu asa decat sa fie singure, fara ca asta sa insemne ca barbatul respectiv le face fericite sau le este suflet-pereche…. Ups, divaghez, sa ne intoarcem la subiectul nostru.

De ce sa nu incerci un gri mediu, verde masliniu, un animal print incadrat de piele neagra sau bej, o piele stantata ca de piton delicat nuantata in galben, un auriu mat, un bleumarin, un visiniu? Sunt culori si motive care sunt atat de “neutre”, incat chiar se potrivesc cu orice!
 

 

Citeste aici continuarea articolului.


Pentru voi, care este acel ceva care acum “merge cu orice”?

Mai multe despre tendintele anului 2014 si idei pentru tinutele voastre de zi cu zi, pe Style Diary!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Irina Markovits

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea