Stil

#denim #camasa denim #double denim #denim on denim #asortare camasa denim

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Camasa din denim - obligatorie in orice garderoba

Articolul despre camasa din denim a avut un succes surprinzator si a adus, o data cu el, multe intrebari din partea voastra: despre detalii, despre asocieri care vi se pare bizare, despre look-uri pe care nu indrazniti sa le purtati, despre “modul de utilizare” a unei piese vestimentare pe care nu o intelegeti…

Dintre cele pe care le-am primit pe email, cea mai des repetata a fost “cum port o camasa din denim cu jeansi, fara sa arat ca un cowboy? Le pot purta impreuna sau mai bine nu?”

“The double denim” – sau “denim on denim“, caci asa se numeste look-ul – ori ne place la nebunie, ori il detestam. Indraznim sa il purtam. Sau nu…

Ca sa nu ajungem in Vestul Salbatic, riscand sa fim confundate cu o cowgirl, trebuie sa uitam cu totul de centurile late, a caror catarama sugereaza un rodeo, un film western sau New Mexico. Adica: fara capete de tauri, stele de serif samd. Sunt de preferat curelele simple, sobre, din piele maro inchis.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Irina Markovits

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea