Stil

#camasa cu dungi #cum ma imbrac vara #rochii vara 2016 #manevre vestimentare vara #tinute vara

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Smecherii stilistice pentru vara lui 2016

Insolite si chiar bizare, manevrele stilistice ale acestei veri se joaca cu extremele, sunt influentate de moda anilor ’90, se amuza alaturand contraste si ne propun noi variante de mix & match. Mai jos, am trecut in revista toate acele mici chestii cu care va puteti propulsa tinuta zilei in stratosfera modei…

1. Infiaza o camasa cu dungi albe si bleu. Invata sa o porti in cel putin 4 feluri, ca sa o ajuti sa evadeze din universul ei semi-formal. Poart-o cu spatele in fata, alege-o oversized, coase-i butonierele, innoad-o elegant…

2. Poarta o rochie-furou sau maieu, cu bretele fine – sau o rochie bustiera – peste un pantalon. Ideea este de a permite acestor rochii ultra-senzuale sa castige un plus de purtabilitate. Atentie insa: alege modele lejere, prin care sa nu poata fi ghicita betelia pantalonilor.

3. Asociaza un pantalon larg cu un top mulat, a carui lungime depaseste linia soldurilor. Doar asa silueta ta va capata verticalitate.

4. Strecoara o camasa cu maneci lungi pe sub un top bustiera, pentru a-i oferi acestuia din urma o nota mai intelectuala, interesanta, in locul celei regulamentar-seducatoare.

5. Opteaza pentru rochii sau tinute translucide, dar care iti acopera corpul aproape in intregime.

6. Alatura rochiilor lejere cate un bluzon oversize, in stil bomber. Cu cat rochia e mai delicata, vaporoasa si rafinata, cu atat contrastul cu o jacheta casual sportswear va intriga mai mult.

7. Accesorizeaza rochiile tubulare, monocrome cu o esarfa multicolora, innodandu-le la ceafa si lasand unul din colturi pe bust.

8. Gaseste o alternativa la baschetii albi Stan Smith, pe care deja ii poarta toata lumea, si opteaza pentru o pereche de tenisi sau bascheti imaculati, ai unei alte marci. Eu, personal, iubesc Superga.

9. Descoase buzunarele din spate ale unui jeans, ca sa lasi impresia de efect patchwork.

10. Trage de decolteul camasilor tale, astfel incat sa iti lasi umerii descoperiti. Da, ai nevoie de camasi lungi pentru asta!

Descopera si alte manevre vestimentare pentru vara lui 2016.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Irina Markovits

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea