Stil

#ultraviolete #par #raze ultraviolete #tratamente par #protectie par #produse sun #spray protector

Expertul Acasa.ro, hair stylist-ul Felicia Novac: Invata cum sa-ti protejezi parul de razele ultraviolete!

In Europa, 70% dintre femei au parul vopsit si cred ca parul lor este afectat de clor, sare sau razele soarelui. Intr-adevar, parul expus soarelui are nevoie de protectie intensa si de ingrijire de durata. Produsele Sun protejeaza culoarea parului si ii daruieste acestuia stralucire maxima pe toata durata verii. Stralucirea se datoreaza filtrului UV, care actioneaza ca un scut protector impotriva razelor soarelui.

Vacanta de vara este momentul din an cand femeile investesc in look-ul lor. Vara prezinta o provocare pentru frumusetea parului, iar femeile au nevoie de asigurare pentru frumusetea parului.

Produsele Sun cu formula Sun-Screen rezistenta la apa confera parului si pielii corpului protectie eficienta impotriva razelor solare, vantului, apei cu sare si clor, in timpul expunerii la soare.

Moleculele de culoare raman astfel ancorate fix in firul de par, iar culoarea se mentine vie. Produsele Sun cu formula Sun-Builder regenereaza firul de par dupa expunerea la soare si il hidrateaza intens.

Cum ne protejam parul si cu ce produse Sun

Produsele ce pot fi folosite:

  • inainte si in timpul expunerii la soare;
  • dupa expunerea la soare;
  • samponul Sun poate fi pentru par si corp sau doar pentru par (contine vitamina E, ingredient antioxidant, indeparteaza reziduurile din apa sarata sau cu clor, curata delicat parul si corpul oferind hidratare). Samponul Sun se aplica pe parul umed, se maseaza, dupa care se clateste foarte bine.

Dupa sampon va recomand, inainte si in timpul expunerii la soare, un tratament spray pe care il aplicam inainte de a va expune la soare, si in timpul expunerii la soare, pe tot parcursul zilei, un tratament-crema. La sfarsitul zilei expunerii la soare, se clatesc din par samponand in prealabil parului.

 

 

Dupa ce spalam parul cu sampon sun, aplicam produsele dupa expunere: crema hidratanta pentru par si corp, dupa care aplicam un conditioner tratament pentru reparare.

La final aplicam un spray protector care are formula in doua faze:

  • faza 1 – alba si cremoasa, ofera parului protectie UV
  • faza 2, cea transparenta, contine un complex de vitamine ce ofera hidratare firului de par.

Aplicarea: se agita bine si se distribuie uniform pe parul umed sau uscat.Nu se clateste!

In urma acestui tratament, parul devine moale si matasos datorita complexului hranitor de vitamine care intra in firul de par.

Va recomand ca pe toata durata expunerii la soare sa va umeziti parul cu apa termala.

Date de contact:

Web: felicianovac.ro

E-mail: office@felicianovac.ro

Telefon: 0721.718.989

Adresa: Str. Invingatorilor nr. 29, Bloc Residence Stella, parter, Sector 3

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Felicia Novac

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea