Stil

#haine maro #vestimentatie toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Maronuri – manevra vestimentara de toamna

Este solid, responsabil, de incredere, creeaza o atmosfera confortabila si primitoare, comunica sinceritate, putere, maturitate, stabilitate. Este maro… culoarea maro. Credeati ca vorbesc despre un barbat?! Se poate, se poate. Daca ma gandesc chiar ii sta bine in asa tonuri.

Dar, azi reiau marea mea apropiere autumnala – maronurile. Nici nu am atat de multe in garderoba, poate si pentru ca pigmentatia mea nu-i atat de permisiva cu caldura brunurilor.

Insa, daca iubim o paleta coloristica, chiar daca nu ne flateaza, o integram in garderoba, cu conditia sa nu o purtam aproape de fata. Astfel ca, voi purta cafeniu, ciocolatiu, castaniu, camel, insa in accesoriile din piele, posete, curele, dresuri, fuste, pantaloni, dar in asociere cu bluze, jachete de alta culoare sau cu imprimeu.

Maronurile li se potrivesc de minune persoanelor cu un ten care are o baza calda, cu galben, nu albastru. Celor cu cearcane maronii, sau celor cu pielea putin creola, smeada, fie ele blonde, brunete sau roscatelor, celor cu parul cu reflexii de aluna, castanii, ciocolatii, acaju, ori plete aurii etc

Piele (leather)

Daca exista o paleta coloristica care arata excelent tradusa in texturile pielii in incaltaminte, marochinarie, atunci aceasta este gama de maronuri. De la camel, la maron cafea, maron tutun, maron ciocolata, maron castana, maron cupru, cedru, aluna, sienna, scortisoara si orice alte nuante va vin in minte, toate sunt nedemodabile, extrem de chic, usor asortabile, de cautat si cumparat in articole din piele.

Vi se perinda prin fata ochilor cizme de calarie, curele, genti sadle, tote, pantofi de tip loafers sau oxfords, botine in toate nuantele pamantii si toate va plac, asa-i? Nici nu-i de mirare.

Niciodata, niciodata nu veti da gres cu o pereche de cizme sau pantofi maron din piele de calitate buna. Sunt alegeri de baza in garderoba, mai ales in zona casual.

Decat sa cumparati negru, care uneori in incaltaminte, genti, curele este banal, daca nu este secondat de elemente originale de design, optati pentru tonuri de maron.

Aveti grija la ingrijirea lor, este bine sa hidratati pielea cu o produs pe baza de grasime, apoi sa ii dati luciu si sa o protejati cu un lac incolor, nu din cele maron, care mai mereu au o alta nuanta decat cea care va trebuie.


Descopera aici cu ce sa asortezi maronurile!

Sursa foto: Hepta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Gabi Urda

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea