Stil

# tinute revelion #rochie revelion #rochii

Expertul Acasa.ro, fashion designerul Ana Maria Cornea: Cum alegem rochia perfecta de Revelion?

Fiind cel mai asteptat eveniment al anului, petrecerea de Revelion se transforma intr-un adevarat podium unde doamnele isi etaleaza cele mai pretioase si mai inedite tinute, iar regula de la care nu trebuie sa se abata este urmatoarea – in seara de Revelion trebuie sa arate spectaculos.
 

Rochia perfecta trebuie sa ne puna in evidenta atuurile, sa ne complimenteze silueta si nu in ultimul rand, sa ne reprezinte. Asadar, vorbim despre o piesa vestimentara statement care sa ne spuna povestea „la prima vedere”.

Culorile emblematice ale acestui sezon: rosu, auriu si argintiu, sunt reinterpretate sub forma unor tinute pline de rafinament si eleganta, ce definesc atat de bine femeia puternica si activa a secolului XXI.

Pentru a va scapa de corvoada cautarilor interminabile si istovitoare, va prezint cateva tinute indraznete din colectia „Second Nature”. Creatiile sunt special create pentru femeile ce indraznesc si care adora sa se afle in lumina reflectoarelor.

 

Isaura, rochie lunga de un rosu pasional, accesorizata cu o pereche de sandale fine, cercei supradimensionati si un clutch pretios, este cu siguranta reteta unei aparitii de senzatie. O alegere ce va capta toate privirile este si rochia Juliana, un echilibru perfect intre asimetria sa si nuanta efervescenta de fuchsia.

 

Pentru femeia lipsita de inhibitii, careia ii place sa experimenteze, iti recomand ochiile Bethania si Blanca, fabricate din piele aurie si argintie. Outfit-ul futuristic poate fi completat de o pereche de botine militaresti, un clutch supradimensionat din piele si un ruj rosu.

Date de contact:
Ana Maria Cornea
Fashion Designer
E-mail: me@anamariacornea.com
Web: www.anamariacornea.com
Facebook: Ana-Maria-Cornea
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Ana Maria Cornea

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea