Stil

#luciu de buze #buze seducatoare #creioane buze #balsam buze #contur buze

Expertul Acasa.ro, Cristina Barsan, make-up artist: Trucuri pentru buze seducatoare

Buzele joaca un rol foarte important in actul de seductie.In functie de aspectul acestora putem transmite mesaje subliminale iubitului. De exemplu, niste buze ferme, pline, care au o culoare rosiatica transmit sanatate, fertilitate, dorinta, pasiune etc. Asa se intampla si in caz contrar, cand ne este rau, fata devinde mai palida, buzele isi pierd din roseata, iar persoanele din jurul nostru inteleg repede ca ne este rau. Asa ca m-am gandit la cateva trucuri pe care le puteti aplica pentru a obtine cu mai multa usurinta buze seducatoare.

 

Inainte de a aplica orice produs cosmetic, fie el si un ruj hidratant, buzele trebuie sa fie perfect hidratate.

Hidratarea porneste din interior consumand necesarul de apa zilnic, iar apoi trebuie sa avem grija de partea exterioara. Pe timpul iernii, cand avem nevoie de o protectie mai mare, putem folosi: crema de galbenele, uleiul de cocos sau diverse unguente cu extract de plante.

Pe timpul verii putem folosi diverse balsamuri de buze. Sunt de preferat cele cu FP solara.

Doua creioane de buze sunt necesare

Pentru a ne putea contura buze cat mai mari si seducatoare avem nevoie de doua creioane de buze diferite. Unul trebuie sa fie cat mai apropiat de nuanta naturala a buzelor, iar celalalt - cu un ton sau doua mai puternic decat primul. Practic, avem nevoie de unul mai deschis si unul mai inchis. In functie de ce dorim sa realizam putem face diverse combinatii.

Inainte de a incepe, creioanele trebuie sa fie ascutite. In felul acesta vom desena o linie mult mai curata si bine definita.

Un lucru foarte important ce trebuie stiut si mai ales respectat este faptul ca, atunci cand ne dorim sa depasim conturul buzelor in ideea de a le mari, nu trebuie niciodata sa depasim albul buzelor. Buzele noastre sunt delimitate de o linie subtire cu un ton mai deschisa decat pielea. Acea margine o putem folosi pentru a crea efectul de marire, dar mare atentie, ea nu trebuie depasita vreodata!

Cu creioanele ascutite si cu aceasta informatie in minte, vom trasa o linie cu creionul de nuanta mai inchisa plecand din coltul gurii in sus, pana la sfertul buzei. Este foarte important ca linia sa plece din colt spre interiorul buzei, in felul acesta vom desena o linie mai rotunda si ascendenta.

Acelasi lucru trebuie repetat si in partea cealalta. Din coltul intern trasam un sfert de linie spre interior.

In partea de jos a buzei trasam linile din coltul buzei spre interior doar ca in jos.

Dupa ce am desenat aceste sferturi de contur, cu o pensula de buze va trebui sa degradam conturul usor in interior. Dupa ce am terminat de degradat, folosindu-ne de creionul mai deschis vom incerca sa unim cele patru parti.

Pentru a crea un efect vizual de marire trebuie sa evitam sa aplicam culoare pana in mijlocul buzelor. Degradeul trebuie facut din spre marginea buzelor, acolo unde am trasat conturul, spre interior. Mijlocul buzelor trebuie lasat liber sau atins de cat mai putina culoare.


Jucandu-ne cu doua nuante vom crea efectul de iluminare si umbrire, asa vom da senzati ca ca buzele noastre sunt mai mari.

Pentru un plus de senzualitate si stralucire putem aplica un strop de luciu de buze exact in mijlocul buzelor.


Cat despre culori, aici nu exista limite. Putem jongla cu difere combinatii si asocieri de culori. Trebuie sa marturisesc ca printre preferatele mele sunt: rosu si corai, lila si roz.

Date de contact:

Site: make-up-artist.ro
E-mail: birsan.cristina@gmail.com

Telefon: 0763.52.30.39
Facebook: Cristina Barsan Make-up Artist

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Cristina Barsan

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea