Stil

#rochie #tricou #pijamale #haine comode #pantaloni de piele

Expertul Acasa.ro, creatoarea de moda Silvia Terziu: Ce haine imbracam cand stam in casa

Cine nu-si doreste sa stea cat mai comod acasa? Colantii, un tricou, pijamalele si, uneori, sosetele reprezinta alegerea pentru care optam cel mai des.Sunt de acord ca trebuie sa fim cat se poate de comozi in casa, dar sa nu uitam ca ceea ce facem zilnic ne aduce sa fim ceea ce suntem de fapt.

 

Daca vrei sa fii comoda, vei ramane comoda si in alte decizii si situatii in viata.

Fiecare femeie are o groaza de rochite frumoase, lungi pana in pamant, extrem de comode, cat si o groaza de pantaloni de piele care se pot asocia cu un T-shirt la moda. Asa reusim sa fim comode si in casa si sa nu uitam sa fim sexy, pentru a ne binedispune.

 

De ce sa stric hainele bune in casa?

Buna intrebare, am sa iti dau trei raspunsuri concrete:

  • Cine a spus ca le strici? Doar le porti cum le purtai si in exterior. Poate afara te murdarea vecinul,care tocmai isi spala masina, in casa insa, in fata televizorului sau la birou, nu prea ai cum sa le murdaresti.
  • Moda oricum se demodeaza, deci, daca nu le porti acum, si nici cand iesi nu le porti, pentru ca ai cumparat ceva nou, atunci te vei trezi ca nu le-ai mai purtat de 2-3 ani... Se merita sa le arunci dintr-un colt in altul?
  • Este posibil ca peste 2 ani, conformatia ta sa nu mai fi aceeasi, asa ca profita de momentul tau, in care ai grija de tine, in hainele preferate.

 

Silvia Terziu

Creatoare de moda
silviaterziu.com
Showroom: Strada Lipscani nr 52, Bucuresti

Pe 31 mai, te astept in Piata Mare Sibiu, la a doua editie "Sibiu Fashion Days", pentru a admira colectia 2013. 

 

 

 

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Silvia Terziu