Stil

#hairstyle #tendinte coafuri #coafuri vara #coafuri 2014 #pony tail

Expertul Acasa.ro Costa Stavrositu: 3 tendinte in hairstyle pentru vara

Fie ca ti-ai propus sa ramai si vara aceasta adepta unui look clasic sau vrei sa experimentezi noi infatisari, coafura trebuie sa iti completeze stilul si, mai mult, sa devina o amprenta personala. Pentru ca ritualul de infrumusetare nu trebuie sa fie o lupta cotidiana, pentru vara anului 2014, iti recomand coafuri lejere si usor de realizat pe un par sanatos si intretinut.

Pentru birou sau o intalnire de afaceri, am creat o coafura cu detalii simple, dar cu un aspect  elegant, readucand in prim-plan celebrul pony tail, de data aceasta intr-o varianta mai sobra si ceva mai cuminte decat cele cu care ne-am obisnuit pentru timpul liber.

Recomandarea mea pentru un plus de eleganta este sa acoperi elasticul cu o suvita finisata atent cu agrafe pe cat posibil ascunse si cu un strop de fixativ.



Pentru o iesire in club, un cocktail party sau o petrecere semi-formala
, recomand o coafura prin care parul este tras spre spate pentru un plus de confort. Aerul rock’n roll este dat de volumul à la Gwen Stefani care te va inspira sa traiesti la maxim vara aceasta.



Pentru zi, vara aceasta ma inspira din stilul unui alt style icon. Coafura recomandata de mine este compusa din bucle mari, lejere, romantice ce confera parului fluiditate. Este o coafura ce o putem asorta la o tinuta casual, smart casual sau chiar si business casual.

Costa Stavrositu
Senior hairstylist
Web: lamignonne.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Costa Stavrositu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea