Stil

#rochii #little black dress #rochii valentine`s day #rochie vaporoasa #rochie mulata

Expertul Acasa.ro, Catalina Dumitrescu – designer vestimentar: Un singur sfat si 3 rochii ca sa fii seducatoare de Valentine’s Day

De Valentine’s Day, vrem sa aratam spectaculos, astfel incat iubitul nostru sa ramana fara cuvinte cand ne vede. Vrem sa ne simtim iubite, apreciate si admirate. Ce trebuie sa faci pentru o tinuta care sa il impresioneze de Ziua Indragostitilor? Un singur lucru: poarta o rochie uluitoare.

Little Black Dress, o rochie alba in stil french, fara spate sau cu decolteu adanc, scurta sau midi, rochia aleasa trebuie sa-ti vina absolut perfect. Evident, nu vei alege o rochie de seara lunga, ci o tinuta relaxata, dar studiata.

Iata trei variante cu care nu ai cum sa dai gres

1. Little Black Dress

Rochia neagra, midi este nemuritoare si intotdeauna o alegere inspirata pentru o intalnire cu dragostea. Stilata, clasica si delicata, alege un model confortabil, amplu in partea de jos si care iti da un aer tineresc si lejer.

Turn off for: Romanian

2. Rochia vaporoasa

Este drept, afara este destul de frig pentru o astfel de rochie, insa, daca planuiti sa petreceti seara acasa, este alegerea perfecta – o invitatie indirecta la romantism. Un model fara spate il va innebuni si te asigur ca rochia nu va rezista mult timp pe tine... doar e Valentine’s Day!

3. Rochia mulata, pana la genunchi

Iarasi un model clasic, rochia mulata este ideala daca iesiti in oras la un restaurant mai pretios. Iti recomand un model inspirat de stilul parizian, elegant si foarte sic – vei fi o aparitie care va intoarce toate privirile.

Catalina Dumitrescu
designer Kiki Lou

Facebook KiKi Lou

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Catalina Dumitrescu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea