Stil

# haine primavara #fuste #pardesiu #culori primavara #haine albe #rochie imprimeuri

Expertul Acasa.ro, Catalina Dumitrescu - designer vestimentar: 3 tendinte cromatice pe care nu le poti ignora in aceasta primavara

Primavara este sezonul cel mai ofertant in ceea ce priveste cromatica tinutelor.  De la an la an, designerii si casele de moda ne invita sa purtam, in sezonul primavara-vara, tonuri puternice sau pudrate, combinatii agresive sau ton pe ton, curcubeuri sau buline, printuri vegetale sau animale. Cu alte cuvinte, totul este permis in acest sezon, cand natura explodeaza de viata si energie. Iata 3 tendinte de remarcat si purtat in lunile ce urmeaza!
 


Alb



Probabil cea mai gratioasa culoare, albul pur a surprins podiumurile acestui sezon. Cu straturi suprapuse, detalii pretioase, pene, aplicatii, volane si pliseuri generoase, tinutele all white au pus in lumina reflectoarelor romantismul si ingeniozitatea femeilor moderne.
 
 
Rochie colectie Blanche de Moi - Kikilou


Arta purtabila


Podiumurile au fost invadate de printuri abstracte, graffiti, imprimeuri grafice sau compozitii picturale, intr-un melanj sofisticat de moda si arta. Culorile vii surprinse in manifestari artistice au dat viata rochiilor, pardesiilor si fustelor prezentate de Chanel, Dior, Prada sau Celine si nu numai.
 
 
Rochie-concept Artwear KIKILOU

 

Nude


Tonurile care definesc ideea feminitatii, nuantele nude au fost prezente in toate defilarile de moda pentru aceasta primavara. De la pasteluri dulci la bej si camel clasic, combinatiile de nuante nude traseaza retetele pentru tinute romantice, dar foarte sic.
 
 
Fusta si pulover impletit manual colectie Russkaia Kukla - Kikilou
 

Catalina Dumitrescu
designer Kiki Lou

Facebook KiKi Lou

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Catalina Dumitrescu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea