Stil

#genti #tendinte genti #genti piele

Expertul Acasa.ro, Bianca Danila: Poseta din piele naturala... o dragoste eterna. Tendintele toamnei

Poseta unei femei este mai mult decat un simplu spatiu de depozitare. Vorbeste despre stilul, statutul social, grija pe care o are pentru sine. Poseta este un accesoriu important, de aceea trebuie considerat ca atare. Calitatea unei genti poate innobila sau, dimpotriva, distruge tinuta unei doamne.
 

Aportul unei genti din piele, structurata si bine finisata intr-o tinuta, de orice fel, este incontestabil. O geanta din piele naturala va avea intotdeauna o tinuta mai eleganta decat gentile din alte materiale.

Cum recunoastem o geanta din piele?

Avem mai multe elemente de baza:

  • Analizati marginile din dreptul cusaturilor si incercati sa vedeti pielea pe spate. Ar trebui sa vedeti pielea intoarsa, intr-un stadiu nu foarte procesat;
  • Porii pielii naturale nu vor fi perfect aranjati, asa cum se intampla la pielea ecologica;
  • Mirosul este un element important, mirosul de piele naturala fiind inconfundabil;
  • Testul suprem pentru pielea naturala este focul. Da, exact! O geanta din piele naturala nu se va arde daca este expusa pret de cateva secunde la foc. Porii vor ramane intacti si nu isi vor schimba forma.


O geanta din piele naturala se pastreaza mai bine in timp, de aceea nu va speriati de o investitie initiala mai mare decat in cazul gentilor din alte materiale, caci geanta din piele naturala o veti purta ani la rand, cu aceeasi placere si incredere.

Daca va ganditi sa va achizitionati o geanta noua, tineti cont ca toamna aceasta marii designeri au readus in atentie gentile de umar cu bareta lunga, patrate sau dreptunghiulare, dar intotdeauna structurate. In ceea ce priveste culorile acestui sezon, se pare ca portocaliul va fi vedeta. Impreuna cu portocaliul, nuante diferite de maro - de la caramiziu, la maro pamant si cacao cu lapte - vor fi la mare cautare.

 


In incheiere, nu uitati ca elementul cel mai important in alegerea unei genti este sa va placa si sa va umple sufletul de bucurie. Nu o data am vazut chipurile doamnelor care au cumparat de la noi umplandu-se de lumina doar pentru ca s-au vazut cu geanta mult dorita in brate. Nu ascultati parerile colegelor, prietenelor, iubitilor. Voi o veti purta si sufletul vostru trebuie sa rezoneze cu poseta respectiva.

Date de contact: 
Bianca Danila
E-mail: dnlbianca@yahoo.com
Telefon: 0744.30.0375
Facebook: Coolbag

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Bianca Danila

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea