Stil

# clutchuri #genti rotunde #posete 2015 #posete

Expertul Acasa.ro, Bianca Danila: Cele mai tari posete - Tendintele primaverii 2015

Putem considera februarie luna perfecta pentru a ne crea wishlist-ul de primavara. Ca de obicei, in materie de posete nu e vorba de ce cari, ci de CUM cari. Marile case de moda si-au spus deja cuvantul, iar concluziile sunt foarte bine definite.

 

Anul acesta reinvie geanta rotunda - tip sac, cu dimensiuni mici si medii, in culori tari sau printuri puternice.



Reapar in forta printurile florale, pielea lucioasa si insertiile de piele lacuita.



Gentile tip postas sunt un trend nemuritor, dar parca in sezonul acesta le primim cu bratele si mai deschise.
Sunt colorate si jucause, usor de purtat atat pe umar, cat si cross-body. Le gasim in dimensiunile perfecte: de la super-small la mediu, astfel nu mai avem ocazia sa le umplem cu o gramada de nimicuri de care nu avem nevoie in fapt.


Clutchurile incep sa fie din ce in ce mai interesante. Manerul este acum incorporat in structura plicului si nu mai folosim doar o banala curea. Ne putem bucura de ele la tot felul de evenimente, atat ziua cat si seara... atunci cand suntem “in the mood for classy”.

In privinta culorilor, Pantone a anuntat Marsala ca fiind culoarea anului 2015, o combinatie perfecta de 60% Bordeaux + 30% Maro+ 10% Bej = Marsala.

In plus, nuantele de albastru, de la baby blue la navy si albastru electric apar peste tot... de la rochii lungi si vaporoase la accesorii, suvite de par sau in coloratul unghiilor.

Bucurati-va de culoare, de caldura primaverii si nu uitati ca nu mai trebuie sa  asortati pantofii cu poseta. Iesind din aceasta prinsoare, descoperim nenumarate si nemarginite posibilitati.

Sursa foto: Facebook//Coolbag.ro

 

 

Date de contact: 
Bianca Danila
E-mail: dnlbianca@yahoo.com
Telefon: 0744.30.0375
Facebook: Coolbag

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Bianca Danila

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea