Stil

#coafura #impletituri #impletituri olandeze # impletituri franceze # impletitura fishtail

Expertul Acasa.ro, Alina Cotta: Impletituri in functie de eveniment

Elegante, sic, moderne, romantice, clasice, impletiturile cuceresc lumea intreaga datorita farmecului si complexitatii lor. De la fishtail la impletituri sub forma de cascade, de la impletituri olandeze la impletituri franceze, de la impletituri sub forma de nod la impletituri snur, multitudinea si complexitatea lor practic nu cunoaste margini. Popularitatea lor este in crestere si in randul celebritatilor, care aleg acest stil de aranjare a parului chiar si pe covorul rosu: Uma Thurman, Jessica Alba, Charlize Theron, Amanda Seyfried etc.

Daca ai parul lung si iti plac coafurile originale, iti recomand sa incerci impletituri feminine si foarte stylish care pot fi adaptate in functie de eveniment.

Pe timpul zilei sau la intalnirile cu prietenii poti opta pentru o impletitura fishtail, care este atat de simplu de obtinut, dar in acelasi timp iti va conferi acel look care nu are cum sa treaca neobservat. Iti propun doua variante de fishtail:

 

 

Daca doresti sa iti surprinzi iubitul la o iesire in doi la restaurant, o coafura armonizata creativ in impletituri speciale ii va atrage atentia in mod placut cu siguranta.

Impletiturile sunt o alegere potrivita si pentru femeile de afaceri care pot opta la intalnirile de afaceri pentru o impletitura in stil rusesc sau pentru un coculet strans usor la spate din impletituri.

Pentru un cocktail iti sugerez doua tipuri de impletituri diferite pe care poti sa le asortezi in functie de tinuta pe care o alegi. Poti opta pentru parul strans intr-un mod creativ sau, de ce nu, pentru parul usor ondulat, accesorizat cu o impletitura sic.

 

Evenimentele foarte elegante din viata noastra trebuie sa vina neaparat insotite si de coafura pe masura care poate fi intr-un mod surprinzator obtinuta din impletituri speciale.

Impletiturile ne ajuta sa fim frumoase, indiferent de ocazie, sunt in tendinte si se vor mentine asa si anul ce urmeaza, asa ca va doresc sa fiti frumoase purtandu-le.

Date de contact:

Alina Cotta

hairstylist

Site: alinacotta.ro

facebook.com/AlinaCottaHairstyle

Telefon: 0749 249 785

E-mail: alina@alinacotta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Alina Cotta

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea