Stil

#pantofi #tocuri #balerini #Expertul Acasa.ro designerul Dumitru Mihaica

Expertul Acasa.ro, designerul Dumitru Mihaica: Despre tocuri inalte sau ce le face pe femei feminine

O femeie care paseste prin viata pe tocuri inalte are o altfel de viziune asupra lumii. Este aproape un truism si, evident, cele dintre voi care se plimba prin birouri sau pe strada, inaltate macar cu cativa centimetri, stiu despre ce vorbesc. Insa eleganta poate insemna tocmai lipsa tocurilor, iar acest paradox sta la baza tendintelor din sezonul cald.

Designerii si criticii de moda au reusit sa ajuga la un consens in privinta unui singur lucru – tocurile care vor defini primavara si vara anului 2013 sunt subtiri si cat mai inalte.

Desi revine modelul clasic de pantofi, platformele inca raman ferm pe pozitii.

Varful este ascutit, astfel ca pantofii noului sezon sunt expresia elegantei prin excelenta.

Aproape ca nu conteaza vestimentatia, pantofii trebuie sa fie insa cat mai de “catwalk”.

Tocurile subtiri inseamna ca strada se transforma in podium, iar cele care le poarta devin femei pline de incredere, cu alura de invingatoare.

O alta caracteristica a sezonului sunt tocurile groase, insa nu se accepta jumatati de masura. Tocurile voluminoase sunt cu adevarat impunatoare, imbracate cu piele si culori puternic contrastante cu restul pantofului. Sa nu uitam de cele usor evazate, destinate mai ales doamnelor care si-au facut din eleganta o obisnuinta.

Balerinii, in tendinte

Vestea buna pentru cele mai multe dintre voi, mereu pe fuga in orasele aglomerate, vine insa abia acum. Talpa joasa inseamna feminitate studiata, asa ca pantofii Oxford sau balerinii sunt cei cu care trebuie sa intampinati primavara.

Purtati in culori aprinse, in combinatii ametitoare de texturi si accesorizati dupa pofta inimii, pantofii fara toc sunt cu adevarat surpriza placuta a sezonului – le permite femeilor sa nu renunte nici la eleganta, nici la comoditate.

Dumitru Mihaica

Designer

Telefon: 0720.400.994

Email: contact@monoshoes.ro

Site web: //monoshoes.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Dumitru Mihaica

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea