Stil

#Fusta pencil #pantaloni slim fit #combinatii office #cardigan

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: 5 combinatii office cu care nu vei da gres niciodata

Pentru zilele in care nu aveti timp, chef, inspiratie sa experimentati, iata combinatii office cu care nu vei da niciodata gres.

Bluza de matase + pantaloni slim fit

Ca vorbim despre o camasa usoara de matase, de o bluza cu maneci trei sferturi, despre una care se leaga sau se petrece, matasea va ramane mereu o pretioasa si o pretentioasa, care va da acelasi ton si tinutei in general. Orice pereche de pantaloni office negri, gri, bleumarin sunt partenerii perfecti care vor potenta frumusetea unei bluze de matase. Daca va marcati talia cu o curea si mai puneti o o pereche de cercei frumosi, tonusul e deja mai sus decat gandul ca va incepeti ziua cu o sedinta luuunga.

2. Fusta pencil + cardigan

In completarea lor puteti veni cu orice, de la o camasa de jeans sau un tricou, daca codul intern este permisiv si creativ, pana la o bluza din voal, matase cu imprimeuri, uni sau cum vreti voi, daca tonul este oficial. Cardiganul este mult mai putin rigid decat sacoul, atentie insa, va scade din autoritate si prestanta. Voi veti stii sa hotarati in functie de agenda zilei si statutul vostru.

3. Camasa alba + orice

Daca este o camasa din poplin de calitate, croita frumos (nu neaparat cambrata), veti reusi sa compuneti o tinuta lejera de business chiar si cu jeansi si tocuri. Daca simtiti nevoia unui pic de glam, adaugati perle (nu, nu un colier statement, sunt satula de ele!) sau puneti-va niste cercei spectaculosi. Aaa, si sa nu uitam accesoriile din piele, cureaua, pantofii, geanta sa fie impecabile.

Descopera aici si celelalte recomandari.

Sursa foto: Pinterest

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Gabi Urda

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea