Stil

#rochii mireasa #nunta #rochii nonconformiste

Expertul Acasa.ro, Kiki Dumitrescu: Rochii pentru personalitati puternice

Alege sa arati la nunta ta exact asa cum iti doresti, fara sa te lasi prea mult influentata de familie si prietenii conservatori. Daca nunta trebuie sa fie despre tine si despre el, rochia de mireasa este numai si numai despre tine, si felul in care alegi tu sa arati intr-una dintre cele mai importante zile din viata ta.

Ti-a cerut mana in cel mai romantic loc sau intr-un moment din an incarcat de semnificatii? Primul pas a fost facut, care de multe ori este si cel mai usor. Acum urmeaza pregatirea marelui eveniment, realizarea armoniei dintre cele doua familii, si nu in ultimul rand, trebuie sa-ti gasesti rochia ideala de mireasa.

Daca sunteti un cuplu tanar, modern, si relaxat asta trebuie sa se vada inclusiv in modelul de rochie pe care ti-l alegi. Indrazneste sa iesi din tiparul de printesa cu corset si multe fuste de tulle si opteaza pentru ceva mai putin previzbil.

Nu renunta la albul pur, care se face sa iesi in evidenta intr-una dintre cele mai importante zile din viata ta, dar alege-ti o croiala simpla, o lungime mini sau midi, in care sa te simti confortabil, dar in acelasi timp speciala.
 

Inspira-te din modele deceniilor trecute si foloseste-te de cateva trucuri pentru a-ti ascunde defectele.

Moda anilor ’20 este ideala pentru cele care au solduri proeminente, iar un material fluid, pozitionat corect te poate ajuta sa te simti minunat, si foarte important, sa apari in fotografiile de nunta exact asa cum te visezi.

Colectia “Blanche de Moi” jongleaza cu proportiile pentru a pune in valoare orice tip de silueta. Pastrand idea de simplitate, eleganta si puritate, colectia-capsula se adreseaza femeilor care vor sa fie altfel.



Silueta inspirata din anii ’50 este una dintre cele mai de succes din toate timpurile.

Forma clepsidra este pusa in valoare, talia subliniata, iar lungimile midi si ¾ subtiaza picioarele si te ajuta sa pari mai inalta. Pentru a se mula perfect pe conturul corpului, in special in partea de sus, designerii folosesc materiale mai rigide, dar intotdeauna naturale.

Chiar daca simplitatea este lectia numarul unu a elegantei, nu trebuie sa uitam ca este vorba de o zi speciala. Daca ti-ai ales un model mai putin complicat, dintr-un material de foarte buna calitate, poti sa mizezi pe accesoriile si detaliile rochiei pentru a o face cu adevarat unica si speciala.

Insertiile de dantela, aplicatiile metalice sau utilizarea paietelor pentru a delimita cat mai avantajos proportiile corpului sunt doar cateva dintre trucurile la care recurg designerii pentru a o face fericita pe viitoarea mireasa, cu atat mai mult cu cat este vorba de cineva cu o personalitate puternica.

Cand vine ziua cea mare nu-ti ramane decat sa zambesti, sa te simti frumoasa si sa te lasi coplesita de emotiile pozitive! Fiind nunta ta, cu siguranta vei atrage privirile, dar cu o astfel de rochie vei fi o aparitie plina de personalitate si deloc previzibila.

Kiki Dumitrescu
designer vestimentar
Facebook:
kikidumitrescu.artwear
Web: kikidumitrescu.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Catalina Dumitrescu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea