Stil

#tendinte primavara #tinute all white #alb primavara #rochie alb #pardesiu alb

Expertul Acasa.ro, Kiki Dumitrescu - designer vestimentar: Primavara, noul anotimp alb

Desi cromatica de primavara in tinutele vestimentare este dominata de obicei de tonuri si accente coloristice puternice, sezonul acesta albul este incontestabil o directie bine definita, care a pus stapanire pe podiumuri.

In propunerile designerilor si marilor case de moda pentru acest sezon, albul a fost nelipsit. Tinutele all white prezentate au aratat intregii lumi ca albul poate fi purtat cu usurinta si relaxare zi de zi, nu doar la propria nunta.

Calitatea materialelor si detaliilor capata o importanta suplimentara, pentru ca albul pune in evidenta finisajele, croiul si texturile ca nicio alta culoare.

Burberry Prorsum Resort 2014

Chanel SS14




Victoria Beckham Spring 2014 RTW

O piesa alba este usor de purtat, asortat si foarte chic. Cu o nota de minimalism si foarte multa eleganta, o rochie alba fara excese stilistice, precum rochiile din Blanche de Moi, arata o atitudine indrazneata si nonconformista.



Rochie Kiki Dumitrescu, colectia Blanche de Moi. Foto: welovecouture.com

Datorita luminozitatii extreme a albului, prin adaugarea unor accente de culoare se pun in evidenta formele si texturile materialelor.
Un pardesiu alb cu o croiala curata, arhitecturala, va completa cu succes orice tinuta purtata de o femeie pasionata de tendinte, cu un stil vestimentar relaxat, dar elegant.

 



Pardesiu colectie Russkaia Kukla – Kiki Dumitrescu

Kiki Dumitrescu
designer vestimentar
Facebook:
kikidumitrescu.artwear
Web: kikidumitrescu.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Catalina Dumitrescu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea