Stil

#design #haine #designer vestimentar #expert acasa.ro #Catalina Dumitrescu #arta purtabila

Expertul Acasa.ro, Kiki Dumitrescu - designer vestimentar

Expertul Acasa.ro, Kiki Dumitrescu - designer vestimentar

Creez haine de la 10 ani, cand am inceput sa imi aleg singura modelele si materialele, iar bunicii mei, croitori fiind, realizau hainele pe care mi le doream. 

In 2006 am inceput sa pictez, am avut expozitii, tablourile fiind primele mele manifestari artistice profesioniste.

Am urmat Facultatea de Drept, iar in 2009 m-am inscris la School of Art and Style, unde timp de 3 ani am invatat design vestimentar, croitorie si constructie tipare.
 
In 2010, am creat brandul Kiki Lou si am inceput sa realizez tinute vestimentare, pe care le consider adevarata manifestare artistica a pasiunii si imaginatiei mele.

Creatiile mele sunt feminine, din materiale de cea mai buna calitate, matase, dantela, tafta de matase, iar detaliile fine se lasa descoperite, pastrand tinuta misterioasa. Cred ca eleganta veritabila isi are radacinile in simplitatea care surprinde, in arta si in piesele vintage nemuritoare, ce pot fi infinit interpretate intr-o maniera originala si spectaculoasa. 

Fashion is about beauty, fashion is about art, art is about freedom, my fashion is the statement of my freedom. Aceasta este filozofia mea de viata, de creatie, de design si ideea care imi ghideaza fiecare pas.

Creatiile Kiki Lou sunt in acord cu filozofia mea, “arta purtabila”.
 

Articole scrise de Catalina Dumitrescu

  •  
  •  
Catalina Dumitrescu