Stil

# trend primavara #takko fashion #cum sa te imbraci

Expertul Acasa.ro, Irina Mihu, consilier imagine: 5 trenduri cheie pentru primavara 2015

Cu speranta ca primavara ni se va arata cat de curand, o revizuire a garderobei este absolut necesara. Iar noi, femeile, stim foarte bine ca trecerea de la un sezon la altul cere si un update vestimentar, trebuie sa ne despartim de unele piese pentru a le face loc celor care se conformeaza noilor trenduri.

Pentru aceasta primavara, indiferent daca iti doresti sa dai un aer cu totul nou stilului tau sau preferi sa alegi cateva tendinte cheie pe care sa le adaptezi dupa bunul plac, am trecut special in revista cinci detalii dupa care sa te ghidezi.

Imprimeul floral

Ce poate sa transmita mai puternic senzatia de primavara daca nu imprimeul floral?! Nu ar trebui sa lipseasca din garderoba ta si cu cat optezi pentru mai multe piese in acest trend cu atat mai bine. Asadar, poti alege un tricou sau o camasa cu un astfel de imprimeu, dar la fel de bine te poti orienta spre o pereche de pantaloni sau o jacheta. In cazul in care optezi pentru prima varianta, fa combinatii cu nuante neutre, pentru a echilibra paleta cromatica, si alege o pereche de pantaloni crem. Completeaza look-ul cu un cardigan, pentru a te feri de zilele racoroase, si accesorii precum un colier si ochelarii de soare.

Culorile vibrante

Trendurile acestui sezon se invart se pare in jurul culorii. Nu este deloc surprinzator avand in vedere efectul revigorant pe care il poate da unei tinute. Asa ca, asigura-te ca vei include in gerderoba si o piesa intr-o culoare puternica. Un pulover galben, spre exemplu, merge de minune cu o pereche de jeansi albi. Adaugand o jacheta leather-look crem si o pereche de ochelari, obtii rapid un look perfect de weekend.

Rochia stil camasa

Iar daca rochia este si din denim, cu atat mai bine! Feminitatea acestui articol se imbina perfect cu look-ul casual al denimului si versatilitatea de care da dovada face ca o astfel de rochie sa se preteze cu usurinta unui outfit chic, relaxat sau office. Alege sa o combini cu o jacheta leather-look, iar cum accesoriile nu pot lipsi, completeaza tinuta cu ochelari de soare, un colier chic si o geanta.

Jacheta parka

Stilul casual isi gaseste si el loc printre tendintele acestei primaveri si Takko iti recomanda jacheta parka pentru a-ti definitiva look-ul. Intr-o nuanta verde, aceasta jacheta merge de minune cu jeansi si un top in acelasi stil relaxat. Pentru ca vremea este imprevizibila primavara, sa ai mereu la tine o esarfa, sa iti tina de cald, si ochelarii de soare, pentru a te feri de razele soarelui.

Trenciul

 

Daca esti mai degraba adepta unui look chic, trenciul este articolul vestimentar pe care nu il poti trece cu vederea. Completeaza cu succes un outfit, dandu-i acel aer parizian. Iar daca iti place sa te joci cu stilurile, poarta trenciul in combinatie cu o pereche de jeansi si o camasa eleganta, intr-o culoare puternica, pentru o pata de culoare. 

Viziteaza Takko Fashion si urmareste promotiile. 

Irina MIHU
Consilier imagine 
Director Regional Takko Romania

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Irina Mihu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea