Stil

#vestimentatie primavara #garderoba de tranzitie #helanca #fusta plisata

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Garderoba de tranzitie - o ai, cum ti-o construiesti

Zilele acestea – cand cu temperaturi de aprilie, cand cu cer cenusiu si vant rece de februarie – ma face sa apas un buton virtual de „reset” stilistic. Am senzatia ca pot trece la mantouri subtiri si trench-uri clasice, la culori incandescente si pantaloni cu imprimeuri tropicale, la pantofi decupati si rochii vaporoase.

Partea proasta e tot vremea – capricioasa, ca o femeie imatura emotional. Facand o paralela, acest lucru imi aduce aminte ca, oricat de nostime si surprinzatoare sunt aceste femei cu dispozitii schimbatoare, echilibrul, statornicia si rabdarea aduc altfel de roade. In termeni stilistici, garderoba trans-sezoniera – cea care ne ajuta sa trecem treptat de la un anotimp la altul – este cea pe care ne bazam acum si, mai tarziu, la trecerea dintre toamna si iarna.

Intru lamurire, am ales pentru voi cateva croieli si lungimi noi care vor improspateaza garderoba, alaturi de imprimeuri bine alese si suprapuneri savante, pe care le veti putea recicla pe parcursul anului.

Pliseuri reformulate

Stylingul acromatic – cu alte cuvinte, de alb si negru – ramane relevant in fiecare an si infrunta sezoanele, indiferent de tendinte. In perioada urmatoare iti recomand sa cauti aceasta combinatie clasica intr-o fusta midi, ale care pliuri sa detalieze aceste joc de non-culori. Daca nu reusesti sa gasesti un astfel de model, ia la purtat orice fusta plisata din garderoba – cu conditia de a o asorta unui top modern (o croiala dreapta, o camasa masculinizata, o helanca minimalista) sau unei perechi de pantofi la fel de actuali (tenisi din piele, botine cu toc gros, balerini cu varf ascutit tip opinca).

Mai multe idei pentru garderoba de tranzitie gasesti aici.

Sursa foto: pinterest.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Irina Markovits

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea