Stil

#rochii femei #rochii pentru toamna #rochie denim #haine toamna

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Cinci rochii pentru toamna 2015

 

Desi vara si zilele aurii, calduroase s-au incheiat, rochiile nu dispar din garderoba noastra zilnica. Este adevarat, li se schimba silueta, lungimea, seriozitatea, textura, cromatica si inspiratia… Rochiile de inspiratie retro – de cele mai multe ori cu o lungime mini, deasupra genunchiului – capata un aspect nou, care le face potrivite si pentru birou si pentru timpul liber, iar denimul androgin se transforma in rochii demne de blitzul unui papparazzi, vanator de street style memorabil.


La acest inceput de saptamana, am selectat pentru voi cele 5 rochii fara de care, pur si simplu, nu vad cum ati putea trece toamna 2015. Cu placere

Rochia din denim

Daca se pune problema obsesiei pentru denim, in aceasta toamna ea depaseste norma recomandarilor: nu mai vorbim de a va cumpara o simpla pereche de jeansi, pentru ca materialul acesta longeviv a fost reinterpretat, reevaluat si retestat pentru toamna. Mai mult ca niciodata, rochiile din denim devin parte esentiala a garderobei voastre pentru sezonul rece.

Indiferent de croiala, sunt o piesa cool, potrivita pentru o zi de vineri la birou dar si pentru o zi de weekend. Croielile din denim mai rigid au nevoie de esarfe colorate in nuante autumnale sau de stratul calduros al unui cardigan supradimensionat, pentru a avea un plus de fluiditate.

Ii mai puteti adauga: un poncho in nuante neutre, o jacheta simpla din piele intoarsa, o pereche de botine scurte, o geanta de umar cu forma geometrica.

Iata si alte patru rochii de toamna aici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Irina Markovits

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea