Stil

#coc #coafuri simple #impletituri #coafuri de efect #coafura retro

Expertul Acasa.ro, Geanina Florina Ruzsa: 3 coafuri simple si de efect pe care ti le poti face acasa pentru evenimente speciale

Noi, femeile, ne dorim in fiecare zi sa fim frumoase, iar cu ocazia unor evenimente deosebite, cu atat mai mult vrem sa aratam de parca am fi scoase din cutie. Daca tot se apropie ziua noastra, de 8 Martie, pe langa vestimentatie, o atentie deosebita trebuie s-o acordam si coafurii! Parul este un element important in crearea unei tinute complete, daca vrem sa fim superbe. Voi ce ati alege din urmatoarele coafuri?

Coafura retro

Extrem de simplu de realizat. Pentru inceput se piaptana parul, apoi, la fel ca in imaginea de mai jos, incepi sa rotesti parul, mai intai o parte, apoi cealalta, pe care le prinzi cu agrafe.

Dupa ce ai prins cele doua parti ai ramas cu o codita care, la randul ei, va fi supusa aceleasi proceduri, sucesti parul si il prinzi cu agrafe. La final putem folosi fixativ pentru luciu si durabilitate.

Totul dureaza maxim 5 minute.

Foarte usor de realizat si de efect!

 

Sursa foto aici

Coc de balerina

Prinde parul intr-o coada de cal (1), apoi trece coada printr-un buretel special pentru genul acesta de coc (2). Daca nu ai buretel, poti utiliza o soseta taiata la varf, rotita si utilizata ca un elestic de par. Peste buretel trage parul ramas (3) si prinde-l cu un alt elastic, de preferabil unul foarte subtire sau transparent (4). Varfurile ramase pe afara ascunde-le sub buretel prinzandu-le cu agrafe. 

Gata! Esti pregatita sa stralucesti!

 

Sursa foto aici

Coafura romantica

Impletiturile sunt si vor fi mereu la moda. Impleteste-ti parul spic si prinde varfurile impletiturii cu un elastic. Perfect! Acum ai o codita pe care incepi sa o sucesti spre interior pentru a ascunde elasticul. Foloseste agrafe pentru a fixa  codita la fel ca in imaginea de mai jos.

O coafura eleganta pentru o persoana romantica!

 

Sursa foto aici

Fiti frumoase!

 

Daca aveti intrebari sau vreti sa vedeti coafurile mele, ma puteti contacta pe pagina mea de coafuri: geaninabeautycorner.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Geanina Ruzsa

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea