Stil

#lungime maneci palton #lungime maneci sacou #lungime maneci #maneci

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Problema manecilor prea lungi

Manecile, lungimea lor mai degraba, sunt detalii pe care le trecem usor cu vederea. De ce? Cand de foarte multe ori ajungem sa aratam de parca am purta sacoul surorii mai mari, doar pentru ca avem impresia ca nu se observa…

O, ba daaa. Si in cazul femeilor si in cazul barbatilor, manecile prea lungi va dau un aspect sleampat, de copil pierdut in haine de adult. Daca acest fapt este insotit si de largimea exagerata a sacoului sau paltonului, luati-va gandul de la o imagine inchegata, ba chiar chic, ca sa nu mai zic profesionala. Este anulata.

Detaliile chiar fac diferenta

Manecile stramte creeaza, prin lungimea si ingustimea lor, linii verticale marcante de la umeri si pana la solduri, producand iluzia ca avem corpul mai lung si subtire. De asemenea, ele impart torsul in trei parti, despartite de zonele vizibile verticale dintre maneci si pieptii sacoului. Amandoua trucurile contribuie la impresia de lung si subtire, suplu.

Daca la barbati sunt limite clare pentru lungimea manecii sacoului, la femei regulile sunt mult mai laxe.

Descopera aici care este lungimea ideala a manecilor, in functie de conformatia corpului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Gabi Urda

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea