Stil

#geanta supradimensionata #geanta mica #alegere geanta #geanta femei #genti #geanta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum alegi geanta potrivita personalitatii tale

Balansam intre gentile supradimensionate si cele medii. De cand telefonul imi tine loc de calculator, agenda, uneori si de carte (citesc articole de pe net) si de pix, poseta mea s-a micsorat vizibil. A voastra?


Una dintre bunele mele amice isi cauta o poseta si-mi cere sfatul. Buun.

Ce are acum, ce trebuie sa faca poseta aceea in viata ei, care este imaginea dulapului ei acum etc.

Asa am inceput sa realizez ca poseta noastra este o minigarderoba. Exteriorul gentii poate accentua sau sublinia personalitatea ta, carisma sau, dimpotriva, distrage atentia de la ea, iar interiorul sau, cu tot amestecul de acolo, povesteste despre lucrurile la care visezi, despre viata ta si ritmul ei.

Cum e geanta ta?

Conteaza designul pentru tine, culoarea flashy, chiar daca nu este sigura (se inchide doar intr-o capsa sau deloc) asa cum le aleg eu de nenumarate ori? Ori inclini catre cele in care incape orice si se potrivesc cu orice? Ori esti mai atrasa de logo-uri si de ultimele tendinte?
Personalitatea iti dicteaza modul de cumparare si de utilizare al gentii. Femeile care se incadreaza in stilul clasic, chiar modern, isi aleg doua-trei genti de calitate foarte buna, in culori neutre (bej, negru, bleumarin) si cu un design simplu. In schimb, dramaticele, avantgardistele, vanatoarele de tendinte isi strang in dulap mult mai multe genti de diverse stiluri, pe care sa le potriveasca fiecarei tinute si situatii.

Sunt dame carora le este absolut necesara o geanta bine compartimentata, cu fermoare, in care sa-si grupeze viata si activitatile, iar alte dame se multumesc cu doua separari, ori chiar varsa tot ca intr-o sacosa si cauta innebunite telefonul mobil cand suna isteric sau portmoneul cand sunt in fata casierei (ooo, ce ma recunosc aici).
Poseta, ca si pantofii, e bine sa fie functionali, comozi (cat se poate) si potriviti stilului tau de viata si cerintelor impuse de acesta.

Ca sa nu te mai chinui cu o geanta absolut nefunctionala sau mult prea grea, ori neincapatoare, asa cum ai cumparat data trecuta, obisnuieste-te sa iei un interviu gentii inainte de cumparare. Testeaz-o sa vezi daca merita un loc in viata ta. Iata ce sa ai in vedere atunci cand cumperi o geanta.

Sursa foto: Pinterest

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Gabi Urda

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea