Stil

#organizarea garderobei # organizare dulap # depozitare haine

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: 15 idei si trucuri de organizare a garderobei

Pana sa infrunti adevaratul dragon si sa-ti reorganizezi din temelii dulapul de haine si toate locurile in care iti de pozitezi hainele, pantofii si accesoriile, poti sa aplici cateva dintre sfaturile de mai jos. Asa sa iti faci curaj si te convingi de necesitatea de a-ti disciplina haosul din casa si minte…

  1. Cumpara suficiente umerase serioase, din lemn sau plastic mai gros ori imbracate cu textil etc. si elimina-le pe cele din sarma, de la curatatorie.
  2. Aranjeaza fiecare haina pe umerasele potrivite: sacourile si paltoanele pe umerase cu umeri lati, fustele pe umerase pentru fuste, umerase imbracate cu catifea pentru bluzele delicate din matase si voal etc.
  3. Scrie cu un marker ce se afla in fiecare cutie de pantofi, asa nu vei mai fi nevoita sa le desfaci pe toate pentru a cauta ceva.
  4. Neaparat sa ai o oglinda mare, in care sa te poti vedea din cap pana in picioare, amplasata aproape de dulap.
  5. Monteaza cateva cuiere mici sau pune carlige pe usa dulapului de care sa-ti organizezi bijuteriile si gentile.
  6. Organizeaza un loc pentru depozitat sub pat, cumpara cutii etanse, cu fermoar si pastreaza acolo echipamentul de ski, paturile in plus, tot felul de haine pe care le accesezi foarte rar, ocazional.

Mai multe sfaturi practice despre organizarea garderobei gasesti aici.

Sursa foto: blog.brijraj.com


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Gabi Urda

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea