Stil

#ruj #fond de ten #gene #tendinte #Expertul Acasa.ro Diana Ionescu make-up artist

Expertul Acasa.ro, Diana Ionescu, make-up artist: Tendintele anului 2013 in machiaj

In sezonul primavara-vara 2013, machiajele de pe podium dau tonul pentru lookuri ce imbina delicatetea cu accentul. Principala trasatura de frumusete este simplitatea, pusa in valoare printr-un accent de prospetime. Ideea de baza a stilului anul acesta este reprezentata de puritatea texturii pielii. Cu alte cuvinte, se poarta un ten impecabil, sanatos si proaspat. Frumusetea delicata caracterizeaza femeia de astazi, subtila, proaspata si increzatoare in sine.

Tendintele de anul acesta sunt puternic influentate de anii `60. Putem observa pe catwalk tuse de eyeliner si gene false ce subliniaza linia genelor inferioare. Fardul de obraz ramane in plan secund si serveste doar la structurarea fetei. Rujul se gaseste in majoritate in nuante nude, rar accente rosii.

Pentru machiajul ochilor se poarta culori plapande, pasteluri foarte pigmentate de la turcoaz la galben, la argintiu si nunante metalice translucide.

De la nuante aproape insesizabile pana la forme stridente sau culori, sezonul acesta se poarta geometria armonioasa, care respecta structura fiecarei fete, complimentand-o si accentuand-o, fara a forta nota.

Este in tendinte tenul cu aspect de bronz natural, sanatos, pe care se accentueaza delicat forma ochilor si cea a pometilor, intr-o nuanta aproape insesizabila.

Textura tenului se doreste a fi una partial umeda, compusa din fond de ten si farduri umede. Aspectul tenului sa fie unul radiant, neincarcat, care lasa sa se vada sanatatea pielii. Trasaturile naturale ale fetei trebuiesc puse in valoare de niste sprancene pe masura. Atentie! Ele nu mai sunt accentul principal, ca sezonul trecut.

Orice varianta de machiaj ai alege, rezultatul final ar trebui sa arate ca si cum nu ai depus nici un efort in fata oglinzii, pentru ca el reprezinta modernitatea zilelor noastre.

Sursa foto: maccosmetics.com

 

Diana Ionescu

Make-up Artist

//dianaionescu.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Diana Ionescu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea