Stil

#rochii #rochii voal #rochii orhidee #rochii matase naturala #rochii tulle

Expertul Acasa.ro, designerul Iulia Dima: Rochii potrivite oricarei siluete, inspirate de orhidee

Orhideea este mesagerul  dragostei, intelepciunii si credintei, de aceea mi-a fost sursa de inspiratie pentru ultima mea colectie, recent lansata. Aceasta floare, definita prin frumusetea magnifica, sta la baza realizarii rochiilor delicate, dominate de culoare si detalii stilistice personalizate.

Simbol al elegantei si luxului, semnificatia orhideei este sugerata prin dinamica armoniei cromatice, o paleta de culori pline de energie, fie ca sunt calde sau reci: galben radiant, corai pasional, albastru delicat, turquoise sau violet, contrastate de  nuante delicate de roz, bej sau alb pur.

 

 

Matase naturala, voal, dantela, tulle sau organza, tesaturile celei mai recente colectii, fine si delicate, creeaza atmosfera jucausa si sofisticata a unui buchet de orhidee.  

Taieturile laser personalizate sunt realizate in plan bi sau tridimensional, motive decorative stilizate ce sustin nota dinamica si reusesc sa starneasca vibratia precum cea a unui buchet de orhidee.

Piesele colectiei se potrivesc mai multor tipuri de siluete datorita liniei si croiurilor clare si simple, urmand forma literelor  "A" si "Y".

De asemenea, rochiile sunt infrumusetate de printuri in care culorile se intrepatrund sau creeaza imagini fotografice, senzuale si expresive, dar delicate si luxuriante.

Iulia Dima
Fashion designer
iuliadima.com
facebook.com/IuliaDimaDesign

Colectiile pot fi achizitionate din:
BUCURESTI:

  • “Galeria Designerilor Romani” - Cocor Store, Bd. I.C. Bratianu, nr. 29-33
  • “Band of Creators”, Str. Benjamin Franklin, nr. 14

CONSTANTA: “New Elle” Concept Store, Bd. Mamaia, nr.61
CLUJ: “Boudoir”- Designers Boutique Concept Store, Polus Center, str. Avram Iancu
ROMAN: “The Closet” Concept Store, Str. Stefan cel Mare, nr. 223

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Iulia_ Dima

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea