Stil

#prezentare #pantofi #timisoara #Expertul Acasa.ro designerul Dumitru Mihaica

Expertul Acasa.ro, designerul Dumitru Mihaica

Expertul Acasa.ro, designerul  Dumitru Mihaica

Am mostenit pasiunea pentru pantofi si pentru tainele creatiei de incaltaminte de la parintii mei, specialisti in domeniu, care au lucrat la celebra fabrica Guban din Timisoara, in anii de glorie ai acesteia. Desi am lucrat mai bine de zece ani in presa, nu am renuntat niciodata la placerea de a crea.

In 2005-2006, am inceput sa-mi formez, incet-incet, un cerc de cliente in orasul natal, Timisoara, realizand manual primele modele de pantofi si curele. In scurt timp, acestea au primit si un nume – Mono, iar in 2007 s-a deschis si atelierul-magazin Mono Shoes&Accessories din Timisoara.

De la primele perechi de pantofi create, nu m-am abatut de la cateva reguli si principii pe care se bazeaza creatia mea si brand-ul atelierului: modele originale, piele naturala si materiale din texturi de cea mai buna calitate. In plus, fiecare pereche pastreaza amprenta unui obiect lucrat manual cu multa atentie si migala.

Astazi, in atelierul-magazin din Timisoara, alaturi de mine lucreaza o echipa de specialisti, cu ani de experienta in spate, ceea ce face sa fim apreciati nu numai de clienti din capitala Banatului, ci şi din alte oraşe ale Romaniei, dar şi din Ungaria, Germania, Franta, Australia sau Canada.

 

Dumitru Mihaica

Designer

Telefon 0720.400.994

Email: contact@monoshoes.ro

Site web: //monoshoes.ro

Articole scrise de Dumitru Mihaica

  •  
  •  
Dumitru Mihaica