Stil

#rochii #rochie alba #rochie tulle #rochie matase #rochie margele

Expertul Acasa.ro, Catalina Dumitrescu – designer vestimentar: Manifest pentru rochia alba!

Se vorbeste mult despre little black dress si putine femei se gandesc la rochia alba ca la o alternativa mult mai creativa, asa ca vreau sa arat ca rochia alba, simpla, are la fel de multa personalitate, si un aer mult mai chic. Va invit sa descoperiti colectia Blanche de Moi.

 

M-a inspirat ingeniozitatea frantuzoaicelor, care indiferent ce poarta, par ca se simt foarte confortabil cu alegerea lor, arata sofisticat si relaxat in acelasi timp. Cred ca acel je ne sais quoi de care vorbeste toata lumea este de fapt un ingredient cunoscut, pe care l-am captat in rochiile mele din Blanche de Moi: forma simpla, detalii cochete.

Rochiile albe au un aer fresh, fara acrobatii si excese stilistice. Rochiile sunt fluide, realizate din tafta de matase, voal de matase si tulle, cu elemente create manual, din margele, paiete sau broderie. Detaliile sunt concentrate in jurul taliei, pe care o pun in valoare, sau in partea superioara a rochiei, prin aplicatii cusute manual.

 

Profilul femeilor care aleg rochiile albe

Femeile care poarta aceste rochii sunt naturale, autentice, ca Alba-ca-Zapada urbana, intr-un basm contemporan. Nu s-ar opri niciodata sa muste dintr-un mar rosu, doar pentru ca le-ar putea strica rujul. Zambesc mult, sunt pozitive, emana buna dispozitie.

Rochiile din Blanche de Moi sunt discrete, dar in acelasi timp imposibil de ignorat. Atrag atentia indiferent de ocazie si se ramarca prin eleganta pe care o da simplitatea, accentuata de detalii manufacturate cu atentie si materiale naturale.

Catalina Dumitrescu
designer Kiki Lou

Facebook KiKi Lou

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Catalina Dumitrescu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea