Stil

#piele intoarsa #barbati #culori #tendinte #pantofi #Expertul Acasa.ro designerul Dumitru Mihaica

Expertul Acasa.ro, designerul Dumitru Mihaica: Ce pantofi poarta barbatii in 2013

Barbatii stiu ce vor. Din acest punct de vedere, ca si consumatori de fashion, sunt foarte agreati. Asta nu inseamna insa ca sunt indiferenti fata de puterea pe care ti-o dau alegerea si posibilitatea de a jongla cu optiunile. Este adevarat, sunt mult mai hotarati decat femeile, dar cu atat mai pretentiosi si mai atenti la calitate.

Barbatii romani au devenit din ce in ce mai preocupati de look si de mesajul pe care il transmit prin felul in care arata. Iar faptul ca au acces aproape total la cele mai bune pozitii in societate ii face si mai siguri pe ei, mai constienti de importanta unei aparitii cu personalitate.

Hainele il fac pe om, insa ce-l deosebesc de masa amorfa ce strabate strazile-furnicar pe vesnicul traseu job-casa-restaurant-intalnire-casa-job sunt pantofii.

Clasici sau cu usoare accente de dandy-ism, pantofii purtati astazi de barbati reprezinta, poate chiar mai mult decat in cazul femeilor, un statement.

Pantofii spun despre un barbat unde se situeaza in societate, vorbesc despre personalitatea lui.

Dar ce le rezerva babatilor anul 2013 in materie de incaltaminte? Culorile aprinse nu mai sunt tabu.

O pereche de pantofi usori, de vara, albastru electric sau galben sunt cat se poate de acceptabili in birouri, ca sa nu mai vorbim despre iesirile din weekend. La asemenea culori insa este de evitat pielea cu texturi stralucitoare sau lacuita – o mica abatere de la un echilibru perfect va poate arunca in zodia kitsch-ului. Mergeti cu incredere pe varianta pielii intoarse, care indulceste nuantele, oricat ar fi tari.

Pantofii clasici intalnesc patina timpului – cam asta e interventia in acest caz. Texturile interesante sunt de preferat atunci cand alegeti modele traditionale, mai ales ca se pot purta chiar si la costum. Astfel, in 2013, barbatii ar trebui sa se indrepte, in materie de incaltaminte, spre detalii inovatoare aplicate unor modele cu care s-au obisnuit si la a caror comoditate nu vor renunta pentru nimic in lume.

Dumitru Mihaica

Designer

Telefon: 0720.400.994

Email: contact@monoshoes.ro

Site web: //monoshoes.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Dumitru Mihaica

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea