Stil

#primavara #accesorii #sandale #pantofi #look #botine #pantofi din piele

Expertul Acasa.ro, designerul Dumitru Mihaica: Ce dam afara din garderoba la inceput de primavara

De cate ori nu s-a intamplat sa infrunti decizii grele atunci cand venea momentul curateniei in garderoba. Parca este greu sa te desparti de lucrurile care te-au insotit in momente fericite. Iar aceasta hotarare este cu atat mai grea in cazul pantofilor. Renunti cu greu la perechile care te-au purtat peste tot, insa vin momente in care trebuie sa o faci, pentru “sanatatea” look-ului tau de primavara. Asadar, ce aruncam din dulap?

In primul rand, botinele demi, care au “trait” deja cel putin doua sezoane. Daca le scoatem din nou din cutie, pentru al treilea an, va fi vizibila “varsta” lor. Si este pacat ca, inconjurata de atata prospetime si soare, sa iesi in evidenta cu pantofi trecuti prin prea multe intemperii.

Desi pare un anotimp prea scurt pentru o astfel de investitie, primavara se intinde totusi suficient de mult incat sa poti etala o pereche de botine noi.

Este valabil, in principiu, pentru toti pantofii pe care i-ati purtat prea mult sau prea putin. In cazul acestora din urma, daca ai sarit cateva sezoane peste ei, fii convinsa ca nu ii vei mai purta niciodata. Asa ca gaseste-le o casa noua.

Nu mai pastra pantofii in culori anoste sau combinatii de culori care au fost in tendinte acum 2 ani sau chiar mai mult.

In 2013, in sezonul cald mai ales, culoarea este la putere, mai ales in cazul incaltamintei.

Verde, rosu, roz, portocaliu sau albastru electric – asa ar trebui sa arate pantofii unei adevarate fashioniste care trezeste invidii prin birou sau pe strada.

Arunca cu incredere din garderoba sandalele vechi, chiar daca ti se pare ca nu vei mai gasi niciodata altele la fel de frumoase sau comode.

In vara acestui an, sandalele vor arata cu siguranta diferit, macar in ceea ce priveste accesoriile, iar textura pielii devine mult mai glamour decat anul trecut.  

Dumitru Mihaica

Designer 

Telefon 0720.400.994

Emailcontact@monoshoes.ro

Site web//monoshoes.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Dumitru Mihaica

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea